Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

KAMPANYANIN SONUÇLARI MERAKLA BEKLENİYOR

Fırat Üniversitesi, 3,5 lira olan öğrenci yemeklerinin, fiyatlarını 5 liraya çıkartması sonrasında tepkilerin hedefi haline gelmişti.

Öğrenciler, yemek fiyatlarının artmasının ardından  özellikle sosyal medyada adeta isyan etmişlerdi.  

Yemek fiyatlarına yapılan zammın geri alınması için öğrenciler tarafından başlatılan kampanyalar da sonuç kalmıştı.  

Yaşanan bu gelişmelerin ardından öğrencilerin yemek ihtiyacının karşılanması için kampanya başlatıldı.  

Başlatılan kampanyanın ne zaman sonuçlanacağı ve  ne kadar öğrencinin bu burslardan faydalanacağı merak konusu oldu.


  Üniversite Bugün Başvuruları Alacak
Başlatılan kampanyanın sonuçları büyük bir merak konusu olurken , üniversitedeki kaynaklarımızdan aldığımız bilgilere göre;  Fırat Üniversitesi bugün internet sitesi aracılığıyla  yemek bursu başvurularını kabul edecek. Haftanın son iş gününde,  kampanyanın ilk sonuçlarının açıklanması da bekleniyor. Çok sayıda hayırsever vatandaşın ve iş insanın kampanyaya katılım gösterdiği  dile getirildi.  Ortaya çıkacak rakamın, burs talebinde bulunan öğrencilere yetmesini umut ettiklerini de açıklayan kaynağımız, bütün vatandaşlardan  burs yardımında bulunmasını istedi.
Haydi Elazığ Göster Farkını
 Bende Öğrencimin Yanındayım sloganıyla başlatılan kampanyada,  alt limit bir öğrencinin bir aylık yemek ihtiyacı için, gerekli olan  100 TL olarak belirlendi. Kampanyaya katılmak isteyenler, Ziraat Bankası Fırat Üniversitesi Şubesi IBAN: TR2600 0100 1561 3474 2736 5094  hesabına, öğrenci yemek bursu  açıklamasını girerek destek verebiliyorlar. Bu noktada,  hayırseverliği ve eğitime verdiği önemle adından söz ettiren Elazığ’ın, ciddi bir duyarlılık göstereceğini umut ediyoruz. Bizler de; haydi Elazığ, göster farkını diyerek bütün Elazığ’ı kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol