Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

KANSER HASTALARINA UMUT IŞIĞI

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği, üstün fiziki özellikleri, teknolojik

donanımları ve multidisipliner tedavi yaklaşımıyla hastalarına şifa olmaya devam ediyor. Genel Cerrahi, Tıbbi Onkoloji ve Radyasyon Onkolojisi Kliniklerinde kanser türlerinin tedavisi günümüz tıbbında gelinen son yeniliklerle güvenle uygulanmakta.

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği’nin onkolojik ve acil vakalarda şehrimizeve bölge illere başarıyla hizmet ettiğini ifade eden Opr. Dr.Abdullah KUT, “Laparoskopik ve açık yöntemlerle kolon tümörü ve mide kanseri ameliyatlarını başarıyla gerçekleştirdiklerini’’ ifade etti.



Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Asude AKSOY ise, ‘Hastalarımıza tıbbın gerektirdiği en güncel tedavileri multidisipliner tedavi yaklaşımıyla sunduklarını, onkolojik tanılı ve henüz ileri evre konumuna gelmemiş hastalarda cerrahi öncesi neoadjuvan kemoterapi diye adlandırılan kemoterapi uygulamaları hastalardaki belirgin tümör yükünü azaltarak yapılan cerrahi müdahalelerin ardından belirgin sağ kalım avantajları sağlamaktadır” şeklinde konuştu.

Şehir Hastanesi’nde cerrahi onkoloji, medikal onkoloji, radyasyon onkoloji ve tıbbi patoloji uzmanlarının katıldığı multidisipliner yaklaşımlar ile kanser hastaları için en uygun tedavi şekilleri oluşturulmakta.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol