Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

KARAÇALI İRTİBAT OFİSİNE Mİ TAHSİS EDİLDİ?

 TOKİ  inşaatında  karaçalı suyunun kullanıldığını haberleştirerek yetkili makamları bu noktada çalışma yapmaya davet etmiştik. 

Haberimiz üzerine Elazığ Belediyesi harekete geçerek  TOKİ inşaatında karaçalı suyunun kullanılmasını cezasız bırakmamış  gerekli yaptırımı uygulamıştı.

Elazığ Belediyesi bu işlem sırasında  tutuğu tutanakta  karaçalı suyu kullanımının  kişi veya kurumlara özel olarak tahsis edilemeyeceğini açıklamıştı. deneyimini yaşayıp 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın.  

Ancak  Elazığ Belediyesi tarafından açıklanan bu kararı görmezden gelen  Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü İrtibat Ofisi  hemen yanı başında bulunan karaçalı çeşmesinden hat çekerek çeşmeyi adeta kendisine tahsis etti.

Çeşmenin Bir Musluğu İrtibat Ofisine Akıyor

 Mustafa Paşa Mahallesi’nde bulunan  Çevre Şehircilik Müdürlüğü İrtibat Ofisi’nin bütün su ihtiyacı  karaçalı çeşmesinden çekilen hat ile karşılanıyor.  

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü çeşmede yaptığı çalışma ile çeşmenin bir musluğunu vatandaşın kullanımına kapatmış bulunuyor.  

Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü İrtibat Ofisi  kendisine tahsis ettiği  çeşme musluğundan  pvc borular yardımıyla çektiği suyu ofis içerisindeki bütün ihtiyaçlarında kullanıyor. 

Bölgede yaşayan vatandaşlar bu durumu büyük bir tepki ile karşılarken Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü İrtibat Ofisi suyu kullanmaya devam ediyor.

Vatandaşlar müdürlüğe tepki gösterdi

  Vatandaşlar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü İrtibat Ofisi’nin  karaçalı çeşmesinin bir musluğunu iptal ederek kendisine tahsis ettiğini vurguladılar. 

İrtibat ofisinin  bu davranışının kabul edilemez olduğunu dile getiren vatandaşlar   müdürlüğe olan  tepkilerini dile getirdiler.

Karaçalı çeşmesinin insan yoğunluğunun yüksek olan bir bölgede olduğunu hatırlatan vatandaşlar bir musluğun irtibat ofisine tahsis edilmesinden dolayı çeşmedeki yoğunluğun arttığını dile getirdiler.

Yetkilileri  göreve davet ettiler

  İrtibat ofisinin  çeşmeyi kendisine tahsis etmesinden dolayı mağduriyet yaşadıklarını belirten vatandaşlar yetkililerden  irtibat ofisinin ortaya koyduğu bu yaklaşımı sonlandırmasını istediler.

Yaşanan bu tablonun çok uzun süredir devam ettiğini de dile getiren vatandaşlar bütün yetkilileri göreve davet ettiklerini kaydettiler    

       

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol