Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

KARAKOÇAN FK'DA HEDEF SON 3 HAFTADA 5 PUAN

Harput Dibek Karakoçan FK Teknik Sorumlusu Ender Çınar, Darıca Gençlerbirliği Maçı'nı kazanarak matematiksel olarak son haftalara rahat girmeyi planladıklarını ancak bu maçtan beraberlik ile ayrıldıklarını ve bu beklentilerini önümüzdeki haftaya ertelediklerini belirtti.

Darıca Gençlerbirliği Maçı'na iyi başlamadıklarını ve ilk bölümde golü de bulduklarını belirten Ender Çınar;” İlk yarıda rakibimiz karşısında istediklerimizi sahaya yansıttık.

Oyunun başında golü de bulduk. Sonra orta saha mücadelesi şeklinde ilk yarı tamamlandı. İkinci yarıda skoru 2-0 yaptık. Sonra takımımızda , bir haftada üç maç oynamanın sıkıntısını yaşadık.

Rakibimiz de ligde kalma adına kendisine gerekli olan puanı almanın mücadelesini vermeye başladı. 15 yıllık antrenörlük hayatımda bir ilki yaşadım. 2-0 önde olduğumuz bir maçtan 2-2'lik beraberlik ile ayrıldık.

Sonuçta bu tür skorla futbolda var. Bizde bunu yaşadık. Rakiplerimizin de puan kaybı yaşadığını bu ligde halen biz fazla sıkıntı yaşamıyoruz. Tek düşüncemiz bir an önce matematiksel olarak ligde kalmayı garantilemek.

Bunu da artık önümüzdeki maçta alacağımız bir galibiyet ile sağlamak istiyoruz. Ligde son üç haftaya girerken düşme potasında ki takımlar ile aramızda 5 puanlık bir fark var. Kalan maçlarımızda 5 puan alarak tamamen rahatlamak istiyoruz.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol