Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Karakoçan’da Orta parkın Otopark Yapılması Tartışmaları Sürüyor

Karakoçan Yeniden refah partisi ilçe başkanı Mehmet Kara yaptığı yazılı basın açıklamasında, Karakoçan ilçemiz için “Orta Park Oto Park olmasın” projesini gündeme getirdiğimizden dolayı, Karakoçan Belediye Başkanı Sayın Ayhan Akbaba siyasi parti ilçe başkanları ile istişare yapma gereği hissetmiştir.

Yeniden Refah Partisi olarak yapılan istişare toplantısını elbette olumlu bir adım olarak görüyoruz lakin biz sürece müdahale etmeden önce istişare gereği duymayan ve öncesinde yapmış olduğumuz basın açıklaması sonrasında ilçedeki siyasi parti temsilcilerini davet ederek istişare yapmak mecburiyetinde kalmış bu toplantıyı ise Sayın Akbaba kendi inisiyatifi olarak şahsına mal etmiştir.

Oysa yöneticiler o ilin/ilçenin dinamiklerini, kollektif bir akıl ile istişare ederek yönetmesidir. Yeniden Refah partisi olarak Sayın Ayhan Akbaba’ya tavsiyemiz budur. Peki, bundan sonra ki projelerinizde istişarelerde bulunmanız için basın açıklaması yapma gereği mi duyalım?

Bizlerde ilçemizin çıkarları ve menfaatini ön planda tutarak gelecek nesillere daha yaşanabilir bir ilçe emanet etmek huzuru ve isteği ile davete icabet ettik ama Sayın Ayhan Akbaba’nın algı yönetimi ile yönettiği, adet yerini bulsun, dostlar alışverişte görsün görüntüsü vererek, toplantıyı oldubittiye getirmiş kararı kendi görüşü doğrultusunda vermiştir. Bu olay bizlerin sukutuhayale uğramamıza neden olmuştur.

Toplantının mahiyeti istişare iken ve yapılan istişare de yanlış gördüğümüz hususları dile getirmişken, belediye başkanının istişare toplantısını karar verme toplantısı olarak ilan etmesini, ilçe halkını yanıltmaya yönelik bir hareket olduğunu ilan etmek isteriz.

Sayın Ayhan Akbaba bu algı ile ileride projeden kaynaklı oluşacak sıkıntıyı belediyeden ziyade ilçenin önde gelen isimlerine mal etmek için mi gerçekleştirdiği yönünde de aklımızda soru işaretleri bırakmıştır.

Bu sebeple tekrardan ilçe sakinlerimize ilanen diyoruz ki gerçekleştirilen toplantı bir karar verme toplantısı değil istişare toplantısıdır ve bizler toplantı öncesi gerçekleştirmiş olduğumuz basın toplantısında da yapılan istişare toplantısında da halkımızın menfaatine olacak tüm hususları net bir şekilde dile getirmişizdir.

Hedefimiz; milletimizin manevi ve maddi alanlarda kalkınmasını gerçekleştirerek, huzur ve refaha ulaşmasını sağlamaktır. Güçlü olanın haklı sayıldığı değil haklı olanın güçlü olduğu bir dünyanın kurulması temel idealimiz olacaktır.Bizler; Yeniden Refah Partisi Karakoçan İlçe teşkilatı olarak yüklendiğimiz bu misyonla, Karakoçan’ımız için ülkemiz için ve bütün insanlığın kurtuluşu için canla başla çalışacağız.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol