Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Karaman’lı Futbolcular Fark Etti

Futbol Müsabakalarında maç öncesinde İstiklal Marşı okunur ve daha sonra futbolcuların seremoni ile protokol tribünü selamlayıp kale tercihi ve başlama vuruşu yapacak takım belirlenir.

Doğukent Stadyumunda oynanan resmi müsabakaların tamamında futbolcular İstiklal Marşı okunduğunda sadece protokole selam durup maçlar başlardı.

 Bu sıkıntılı durumu geçtiğimiz hafta Karaman Belediyespor’lu futbolcular fark etti ve İstiklal Marşı esnasında protokole değil de Türk Bayrağına dönüp İstiklal Marşını okudular.

Zaman zaman maç analizi yaptığımız esnada bilgi amaçlı duyurularda bulunmamıza rağmen Doğukent Stadyumunda müsabaka öncesi okunan İstiklal Marşı maalesef Türk Bayrağına dönük değil de protokol tribününe yönelik okunurdu.

Geçtiğimiz sezon faaliyete giren ve bu sezonda Elazığspor ve Karakoçan takımlarımızın maçlarına ev sahipliği yapan Doğukent Stadyumunda başta Türk Bayrağı, takımların bayrakları, federasyon bayrağı ve fair-play bayrakları protokol tribünü karşısında yer alan 2 nolu yardımcı hakemin arkasında bulunan platformda yer almakta.

Dolayısıyla futbolcular İstiklal Marşı okunduğunda Türk Bayrağına dönük okumayıp protokola yönelik okumakta. İstiklal Marşında sadece ama sadece emniyet görevlileri bayrağa dönük selam vermekte.

Bu büyük hatayı müsabakalarda görev alan Temsilcilerin dikkatini çekmemesi de ayrı bir konu.

Görevlilerin bu duruma en kısa sürede bir çözüm üreteceklerine inancımız tam.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol