Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

Kaya’dan Koca’ya Nezaket Ziyareti

 Söz yazarı ve sanatçı Hamit Kaya, ziyaret sırasında yaptığı değerlendirmede Elazığ Kültürü’ne vurgu yaptı. Kaya; “ İkinci kitabım çıktı, Yüreğimdeki Fırtınalar ve Sana Direniyorum.  Hayat ve Kara Gözlüm olmak üzere iki eserimize de klip çektik. Elimden geldiğince yazıyorum, çiziyorum.

Doğru işler yapmaya çalışıyorum.

Ama Elazığ’ımızla ilgili de bir konuya değinmek istiyorum, özümüze dönersek çok güzel olacak. İnsanlar bizim kültürümüze uysunlar.

Biz onların kültürüne uymayalım. “dedi

“Bir Kültürel Dayanışma İçerisinde Bulunursak  Kaybettiğimiz Değerlerimizi Yeniden Kazanırız”

EBMC Başkanı Nafiz Koca ise yaptığı değerlendirmede, “ilimizin yetiştirdiği ender sanatçılardan, ehli kalem, şair ve yürek adamı değerli dostumuz Hamit Kaya’yı  ağırladık.

Sohbetimizde; Elazığ’ın geçmişten bugüne, yaşamış olduğu kültürel erozyonu ve sahip olduğumuz kültürün, her geçen gün biraz daha yozlaşmasıyla ilgili sıkıntılarımızı dile getirdik.

El birliğiyle, bir kültürel dayanışma içerisinde bulunursak , kültürel anlamada kaybettiğimiz değerlerimizi yeniden kazanırız.

İnşallah bizler yazılarımızla kendileri şiirleri ve sanatını icra ederek yeni nesillere örnek oluruz, diye düşünüyorum.” ifadelerini kullandı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol