Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

"Kazanamasakta, Yenilmeyeceğiz!"

Elazığ Karakoçan Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Ender Çınar, Esenler Erokspor’la oynanan ve 0-0 sona eren karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede, 5 haftalık periyotta mağlup olmadıklarını hatırlatarak, bundan sonra da ligi mağlup olmadan tamamlamak istediklerini söyledi.


* BİZİM HEDEFİMİZ KALAN MAÇLARDA MAĞLUP OLMAMAK...

Kalan haftalarda galip gelemezsek bile yenilmek istemediklerine vurgu yapan Ender Çınar, “Öncelikle şunu söylüyorum; futbolcu arkadaşlarımı özellikle 5 haftalık periyotta kutlamak istiyorum.Güvenilir için canli casino kazandıran bet siteleri.

Çünkü 5 haftadır mağlup olmuyorlar. İyi puanlar topladık. Maç öncesinde de Esenler Erokspor gerçekten şampiyonluğa oynayan, büyük paralar harcayan çok büyük ciddi anlamda paralar harcamıştı, harcayan bir takımdı.

Maçtan önce futbolcu arkadaşlarıma da dedim. Onlar büyük paralar harcayabilir ama sizin mangal gibi yüreğiniz var. O yüreğinizi sahaya yansıttığınız zaman başaracağınıza inanıyorum.

Bugün de çıktık. Gerçekten futbolcu arkadaşlarım elinden gelen tüm gayretleri gösterdiler. İyi bir futbol sergilediler. Özellikle iyi mücadele ettik. Pozisyonları her iki tarafın da vardı.

Bizim de eksikliğimiz biraz duran toplardan pozisyon verdik.

Onun dışında vermedik. Ama duran toplarda da dikkatli olmamız gerekiyor. Bizim hedefimiz mağlup olmamak. Galip gelemezsen bile yenilmeyeceksin.

Çünkü son haftalara girdiğimiz için. Futbolcu arkadaşlarımı da şampiyonluğa oynayan Esenler Erokspor karşısında 1 puan aldıkları için ben kendilerine teşekkür ediyorum, futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol