Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

“KEŞKE OLMASAYDI”

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut ilk olarak Malatya’nın Yeşilyurt Belediyesi’nin  yurt dışına gönderdiği  insanların geri dönmemesi ile ortaya çıkan gri pasaport olayı ile ilgili Sözcü gazetesine açıklamalarda bulundu. Yeşilyurt Belediyesi ile ilgili iddiaların ortaya çıkması sonrasında Elazığ’da  Akçakiraz, Arıcak ve Baskil Belediyeleri’nin de aynı yöntemle yurt dışına insan gönderdiği ortaya çıkmıştı.  Konu ile ilgili olarak Sözcü Gazetesi’ne  ‘Keşke Olmasaydı’ şeklinde açıklamalarda bulunan Bulut’un değerlendirmelerinin detayları ise şu şekilde oldu.    

SİZE GELEN TEKLİFLER HER ZAMAN İYİ NİYETLİ OLMAYABİLİYOR”

AK Parti'li belediyeler tarafından yurtdışına gönderilen ve geri dönmeyen kişilerle ilgili belediyeleri uyaran AK Parti MKYK üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Yaşanan durumla ilgili İçişleri Bakanlığı müfettişlerini gönderdi. Ancak çalışmalarını tamamlayıp tamamlamadıkları konusunda ve incelemenin ne aşamada olduğunu bilmiyorum. Bu konu çok konuşuldu ve çok spikülatif bir konu oldu çok da girmek istemiyorum. Ama neticede burada belediye başkanlarının iyi niyetinin suistimal eden organize bir yapı böyle bir şey yapmış bu aşikar. Bu tip konularda dikkatli olmak lazım her zaman size gelen teklifler iyi niyetli olmayabilir. Bunun farkında olmak lazım diye düşünüyorum. Keşke olmasaydı” diye konuştu.

“TAHİKATLAR SONUCUNDA ADLİ İŞLEM YAPILIP YAPILMAYACAĞI BELİRLENECEK”

Yaşanan olayla ilgili belediyelerde yapılan incelemeler sonucunda adli işlem yapılıp yapılmayacağına karar verileceğini belirten Bulut, “Belediye başkanları maddi karşılık beklemeden hizmet amaçlı yaptığını sadece Akçakiraz Belediye Başkanımız ikinci el kamyon aldığını söylemişti. Belediyelerde yapılan tahkikatlar sonucunda adli işlem yapılıp yapılmayacağı belirlenecek müfettişleri çalışmalarını tamamladıktan sonra bunun gerekli olup olmadığını karar verilecektir. Öyle tahmin ediyorum ki İçişleri Bakanlığı çok teferruatlı bir çalışma yapacak onun sonucunda edinmiş oldukları kanaat kendilerini iki yoldan bir tanesini sevk edecektir diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
“KEŞKE OLMASAYDI”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol