Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

Komşuluk Mazi Olmasın Projesi Büyümeye Devam Ediyor

Proje Elazığ’ın yanı sıra  çok sayıda ilde de uygulanmaya başlandı. Proje Güneydoğu illerini temsilen Diyarbakır’da da uygulanmaya başlayacak.

Geçen yıl ilki Elazığ’da gerçekleştirilen Komşuluk Mazi Olmasın Projesi kapsamında çeşitli toplantılar, eğitim ve tv programları, basın bilgilendirmeleri, kısa film yarışması, günlük yazma faaliyeti gibi çok sayıda etkinlik gerçekleştirilmişti. Projenin Elazığ ayağında, faaliyetlerin  bu yıl da sürdürülmesi planlanırken, ülke genelinde çok sayıda ilde de faaliyetler gerçekleştirilecek.

Proje kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Helal Finans Araştırmaları Derneği(HEFİAD) arasında yapılan protokolle başlatılan; "Sevgili Günlüğüm Projesi" kapsamında, Kovancılar ilçesinde bulunan Beşiktaş Ortaokulu öğrencilerine, isimlerine bastırılan günlük ve dolmakalemler, düzenlenen bir törenle dağıtıldı.

Program öncesinde Helal Finans Araştırmaları Derneği(HEFİAD) Başkanı Mehmet Gürdaş, Kovancılar Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu ve ilçe protokolünü ziyaret ederek faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Projenin, 7 bölgede, 7 ilde uygulanması hedefiyle belirlenen illerden biri olan Diyarbakır’da da çalışmalara başlandı. Helal Finans Araştırmaları Derneği(HEFİAD) Başkanı Mehmet Gürdaş, Diyarbakır’da bazı temaslarda bulunarak proje hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Çelik, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Daire Başkanı Mehmet Kesen, Gençlik Spor İl Müdürü Muammer Uslu, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ahmet Tanyıldızı ile görüşerek Komşuluk Projesi ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Projenin Diyarbakır’da da, uygulanması konusunda ilke kararlarına varılırken, yapılacak etkinlikler hakkında detaylı istişareler gerçekleştirildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol