Öne Çıkanlar elazığyerelhaber DEPREM yenıufuk yeniufuk gazetesi teşekkür İstanbul

Bu haber kez okundu.

Köprünün Kullanılmadığının Resmi

 2018 yılında yapımına başlanan ve yapıldığı dönemde vatandaşların çok ciddi tepki gösterdiği Hamza Yanılmaz Köprülü Kavşağı ilginç görüntülere sahne oluyor. 

2019 yılında uğruna referandum dahi düzenlenen köprü 24 Ocak 2020 yılında meydana gelen deprem sonrasında yeniden şehrin gündemine taşınmıştı.

Mahalle sakinleri  köprünün yıkılması için alanda incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum  dan talepte bulunmuştu. 

Vatandaşların talepleri sonrasında  yıkılacağı açıklanan  köprünün birkaç gün sonra yapılan açıklama ile yıkılmayacağı ilan edilmişti.

Bir dönem  vatandaşların üstünde  yıkılacak mı?

Yıkılmayacak mı? Diyerek iddialara girdiği köprü şu sıralar   eşine az rastlanır bir şekilde korkuluklarına takılan çanak antene ev sahipliği yapıyor.

 Vatandaşlar Köprünün Otoparka Dönüşmesinden Endişe Ediyor

  Korkuluklarına çanak anten monte edilen köprü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan vatandaşlar köprünün yıkılması için yapıldığı günden bu yana talepte bulunduklarını ancak beklenen gelişmenin olmadığını vurguladılar. 

Çanak anteni köprüye hemen dibinde bulunan taksi durağı tarafından montajlandığını iddia eden vatandaşlar ortaya çıkan görüntüyü ise köprünün kullanılmadığının en net resmi olarak nitelendirdiler. 

Köprü ile ilgili endişelerini de dile getiren vatandaşlar köprünün kullanılmadığına dikkat çekerek köprünün otopark haline gelmesinden endişe ettiklerini belirttiler.

Vatandaşlar Köprünün Yıkılmasını İstiyor

Köprünün kullanılmadığını ve atıl bir yatırıma dönüştüğünü vurgulayan vatandaşlar köprünün yıkılması yönündeki taleplerini yinelediler.

Taleplerinin cevap bulmadığını da kaydeden vatandaşlar yetkililerin köprüyü yıkmama noktasındaki kararlılığına ise bir anlam veremediklerini  dile getirdiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol