Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yerelhaber yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

KOVANCILAR'A  BİLİM VE SANAT MERKEZİ AÇILDI

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit; “Elazığ Bilim ve Sanat Merkezi bugüne kadar il merkeziyle birlikte tüm şehrimize hizmet veriyordu.

Bu durum özellikle il merkezine uzak olan ilçelerimizde eğitim gören öğrencilerimiz ve ailelerimiz için başta barınma olmak üzere birçok sorunu beraberinde getirdiğinden sıkıntılar yaşanmasına sebep oluyordu.

Üstün yetenekli öğrencilere hizmet veren Bilim ve Sanat Merkezinden bu durumda olan öğrencilerimizin de yararlanabilmesi için yaptığımız girişimler sonucunda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Kovancılar ilçemizde yeni bir Bilim ve Sanat Merkezi açılması için onay verildi.

Genel zihinsel, görsel sanatlar veya müzik yetenek alanlarından özel yetenekli olarak tanılanan öğrencilere yönelik olarak hizmet verecek olan Kovancılar Bilim ve Sanat Merkezi çevre ilçelerimizdeki öğrencilerimizin de hizmetinde olacak. Karakoçan, Palu, Arıcak, Alacakaya ilçelerinde eğitim gören öğrencilerimiz de artık kolayca Kovancılar Bilim ve Sanat Merkezi’nin imkânlarından faydalanabilecek. Yeni açılan Kovancılar Bilim ve Sanat Merkezi’nin başta öğrencilerimize olmak üzere şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol