Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler türkiyede deprem  elazığ

Bu haber kez okundu.

Kovancılar ’da Fidan Dağıtımı Yapıldı

Kovancılar İlçe Müdürlüğü hizmet binası önünde düzenlenen törene; İl Müdürü Dr. Turan KARAHAN, İlçe Müdürü Mahmut Demirkesen, AK Parti İlçe Başkanı, İl Genel Meclisi Üyeleri, muhtar ve üreticiler katıldı.

İl Müdürü Karahan; "İlimizde tarımsal üretimin bir kolu da meyve yetiştiriciliği. İl Müdürlüğü olarak ilimizde meyve alanlarını çoğaltmak, çiftçilerimizin gelir düzeyini artırmak, alternatif gelir kaynakları oluşturmak ve ürünleri çeşitlendirmek amacıyla Bakanlığımızın desteğiyle %50 hibeli ceviz ve badem fidanını üreticilerimize dağıtıyoruz.

Kovancılar ilçesi ilimizin en büyük ilçesi, dağıttığımız bu fidanlar ilerleyen zamanda çiftçiler için önemli bir gelir kaynağı olacak. Bizler de ilimizde yetiştirilmesi uygun her yerde badem ve ceviz fidanı dağıtımına devam edeceğiz " dedi.

İlçe Müdürü Mahmut Demirkesen ise, Meyveciliği Geliştirme Projesi kapsamında %50 hibe ile üreticilerimize 5 bin 500 meyve fidanı dağıtılacaktır. İlçemiz için önemli olan bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen başta İl Müdürü Turan Karahan olmak üzere herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol