Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Kurnaz Güven Tazeledi

Elazığspor Gönüllüler Derneği’nde yapılan olağan genel kurulunda mevcut başkan Erhan Eren Kurnaz tekrar başkanlığa seçildi. 2018 yılında kurulan dernek, kurulduğundan bu yana gücü ölçüsünde Elazığspor’a maddi manevi destek verdi.

Elektirik, kömür, bilet basma makinesi gibi desteklerinin yanında, tıbbi malzeme (maske, dezenfektan vs.) yardımı, düzenlenen forma bağışı kampanyasına katılarak desteklerde bulundu.

Kulübün sağlık giderleri (rutin müsabaka öncesi testler) konusunda ciddi anlamda katkılar yapan dernek, Elazığspor ile ilgili yapılan bütün toplantılara iştirak ederek ilgi ve alakasını gösterdi.

Kurulduğundan bu yana yapılan bütün kongrelere katılarak sorumluluklarının bilincinde bir duruş sergileyen Elazığspor Gönüllüleri Derneği, “üye sayısını yüzlere ulaştırmak” hedefiyle yoluna devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
Kurnaz Güven Tazeledi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol