Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

LİDERE DİRENEMEDİK

Herbalife Nutrition Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde kümede kalması mucizelere bağlı olan Elazığ Özel İdare, lig lideri Safiport Fenerbahçe’ye de mağlup olarak ligin dibine demir attı.

İstanbul Fenerbahçe Metro Enerji spor salonunda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu 24-9’la geçen ev sahibi Fenerbahçe, ikinci periyodu da 24-13’le geçip ilk yarıyı 48-22 önde tamamladı.

2. Yarıya da hızlı başlayan ev sahibi Fenerbahçe, 3. Periyodu da 29-12’yle geçip skoru da 77-34 yaparak iyice rahatladı. Son periyodu 19-8 alan Fenerbahçe, karşılaşmayı da 96-42’yle kazanıp liderliğini devam ettirdi.

2 takımın küme düşeceği ligde temsilcimiz Elazığ özel idare, düşme hattındaki İzmit Belediyespor’un altında ligin son sırasında yer almaya devam etti. Temsilcimiz, 5 Mart’ta kendi evinde Bursa Bş Bld. spor’u konuk edecek.

Anahtar Kelimeler:
LİDERE DİRENEMEDİK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol