Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

lk imzalar Murat Akça ve Mehmet Yiğit’den

2021-2022 sezonunda Misli.com 3. Lig 1. Grupta mücadele verecek olan Elazığspor’da Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk’ün transfer tahtasını açma çalışmaları kapsamında, geçmişte Bordo Beyazlı kulüpte forma giyinen ve alacaklı olan oyunculardan Murat Akça ve Mehmet Yiğit ilk imzayı veren oyuncular oldu.

Elazığspor’da 425 bin lira alacağı bulunan Murat Akça ile 175 bin lira alacağı olan Mehmet Yiğit transfer tahtasının açılması için kendisi ile görüşen Başkan Selçuk Öztürk’ün talebini olumlu karşılayarak imzalarını attılar. Başkan Selçuk Öztürk Transfer tahtasını açma çalışmaları kapsamında imza verecek olan oyuncuların isimlerini kamuoyu ile paylaşacaklarını belirterek şunları söyledi.

“ Elazığspor’un Transfer tahtasını açabilmek için İstanbul’da çalışmaları ve görüşmelerimi sürdürüyorum.

Bu çalışmalarımın sonucunda istediğimi elde edemez isem, daha önce açıkladığım gibi kulübün anahtarını Vali’ye teslim edeceğim.

Tahtayı açabilmek adına yapacağım görüşmelerde imze verecek olan tüm oyuncularımızı ve kulüpten alacaklarını kamuoyu ile paylaşacağım.

Bu çalışmamı bu ayın sonuna kadar devam ettireceğim.

Başarılı olamaz isem anahtarı Vali Erkaya Yırık’a teslim ederek yeni bir yönetimin oluşmasını destekleyeceğim.

Böylece hem transfer yapılmasına hem de lige hazırlık süreci için zaman kazanmalarını sağlayacağım.”

Dedi Yeni sezonda mücadele verecekleri 3. Lig 1. Grubu da değerlendiren Selçuk Öztürk “ Bugün baktığımız da Batman Petrol, Nevşehir, Kütahya Belediye ve Arnavutköy’un diğer takımlara göre daha iyi çalışmalar yaptığını görüyoruz.

Biz de tahtayı açarsak kadromuzu 7-8 oyuncu ile takviye ederek bu takımlar ile birlikte zirve mücadelesi veren takımlardan biri oluruz.” dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol