Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk elazığdanhhaberler toki kentsel dönüşüm can kaybı yerelhaber yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

LOKANTACILAR ODASI ÜYELERİNE SİGORTA İNDİRİMİ

İndirim protokolünü Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanı Zülfü Tarhan ve RFK Sigorta yetkilisi Muhammed Köprücü tarafından imzalandı.

            “ESNAFIMIZ, EN İYİ HİZMETİ ALMAYA HAK EDİYOR”

Protokol sonrası açıklamalarda bulunan Lokantacılar ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanı Zülfü Tarhan, Esnaflarının en iyi hizmeti almayı hak ettiğini ifade ederek indirim protokolünün hayırlı olmasını diledi.

Başkan Tarhan; “Esnaflarımız, en kaliteli hizmeti en uygun şekilde almasını için mücadele ediyoruz. Bugünde ilimizin önemli sigorta firmalarından olan RFK Sigorta ile indirim protokolü imzaladık.

Esnaflarımız, trafik sigortası, araç kaskosu, DASK, sağlık sigortası, işyeri ve konut sigortalarında yüzde %5 - %10 oranında indirimden faydalanabilecek.

Esnaflarımızın faydası olan tüm çalışmalarının içinde olacağız. Bundan sonrada indirim protokollerimiz devam edecek. Ben, indirim protokolünün iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.”

RFK Sigorta yetkilisi Muhammed Köprücü’de,“ Bugün, Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Esnaf Odası ve firmamız tarafından indirim protokolü imzaladık.

Ben bizleri ağırlayan ve desteklerini esirgemeyen Başkanımız Zülfü Tarhan’a teşekkür ediyorum. İndirim protokolü firmamıza ve esnaflarımıza hayırlı olmasını siliyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol