Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

"Maçı kazanarak birçok açıdan önemli bir başlangıç yapacağız!"

Misli.com 2. Lig Kırmızı grupta Perşembe günü sahasında 1922 Konyaspor'la hayati önem taşıyan mücadelede karşılaşacak olan Tetiş Yapı Elazığspor zorlu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla tamamlayacak...

Ligde bulundukları konum itibariyle 1922 Konyaspor Maçı'nın önemine dikkat çeken Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Cafer Aydın; "Bizim için her maç son derece önemli.

Yarın da kendi sahamızda çok önemli bir maç oynayacağız.

Ligde bulunduğumuz konum itibarı ile bu maç hayati önem taşıyor. deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın.

Ligde kalma adına verdiğimiz mücadelede yeni bir sayfa açmak istiyoruz.

Maç maç düşünecek ve bizi hedefimize ulaştıracak neticeleri almanın mücadelesini vereceğiz” dedi.

Karatay Termal 1922 Konyaspor maçını kazanmak için verecekleri mücadelede ligde kalma adına ilk adımı atacaklarını belirten Cafer Aydın; "Bu maçı kazanarak birçok açıdan önemli bir başlangıç yapacağız. Öncelikle bizim için son derece önemli bir üç puanı almış olacağız.

Sonra rakiplerimiz ile aramızda ki puan farkını kapatmış veya korumuş olacağız.

Yarın karşılaşacağımız rakibimizi yenmemiz durumunda bu rakibimizde bu mücadelede yer alacak. Son maçlarını kaybeden takımımız moral motivasyon kazanacak.

Bütün bunları bilerek bu maça hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.

Futbolcularımız da bu işin bilincinde ve sorumluluğunda olarak sahada mücadele verecekler.

Geleceğimiz ile ilgili planlama yaparken bu maçı kazanmamız gerektiğini futbolcularımız ile konuştuk.Onlarda bu takımın ligde kalacağına inandıklarını, bu neticeyi elde etmek içinde oynayacakları maçlarda gerekli sonuçları alacaklarını belirtiyorlar.

Yarın son derece hayati bir maç oynayacağız.Bu maçı kazanmak adına gerekli mücadeleyi ilk dakikadan son dakikaya kadar verecek ve sonuçta istediğimizi almanın mutluluğunu yaşayacağız” dedi.

Bordo Beyazlı takım bugün yapacağı idmanla  bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol