Öne Çıkanlar yenıufuk yeniufuk gazetesi elazığyerelhaber DEPREM İstanbul teşekkür

Bu haber kez okundu.

Maden Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi Sevinci

İki yıl geçerli olacak olan toplu iş sözleşmesi kapsamında belediye personeline  birinci yıl yüzde 11 ikinci yıl yüzde 7’lik zam yapıldı.

CAVLI: BÜTÜN İMKANLARINI ZORLAYARAK BUNU VEREBİLDİĞİNİ SÖYLEDİLER

Hizmet İş Sendikası Başkanı Kazım Cavlı, yaptığı açıklamada, “Bu sözleşme kadrolu eski işçilerimiz için geçerli.

Yapmış olduğumuz zam az da olsa sürekli olduğundan dolayı belediye başkanı bütün imkanlarını zorlayarak bunu verebildiğini söylediler. Bundan dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum. İşçi arkadaşlarımızın da inşallah çocuklarıyla beraber sağlık ve huzur içinde yemelerini Cenap-ı Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.


YAVUZ: BİR SONRAKİ SÖZLEŞMELERİMİZ DAHA YÜKSEK ORANDA İNŞALLAH OLACAKTIR

Maden Belediye Başkanı Orhan Yavuz ise “İşçimizin alın teri kurumadan hakkının verilmesi gerektiği noktasında oldukça hassas davranıyoruz.

Belediyemizin tüm zor şartlarına rağmen, kısıtlı imkanlarına rağmen bütçemizi zorlayarak biz bu kardeşlerimizi en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştık.

Haklarını vermeye çalıştık. İnşallah daha ileriki dönemlerde belediyemizin bütçesi iyi oldukça bir sonraki sözleşmelerimiz daha yüksek oranda inşallah olacaktır.

Ben hayırlı ve uğurlu olsun diyorum. İşçilerimizin de bu kazançlarını, bu zamlarını iyi günlerde çoluk çocuklarıyla birlikte harcamalarını diliyorum.

Teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol