Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Mahalle Buluşmaları Devam Ediyor

Bilginoğlu, Kurum Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.


Düzenlenen toplantılarla mahalle sakinleri ile karşılıklı dertleştiklerini ifade eden Elazığ Valisi Erkaya Yırık, “Geldiğimiz günden itibaren mahallelerimizde vatandaşlarımızla, ilgili kamu kurum amirleri, siyasilerimiz ve tüm vatandaşlarımızın katılmış olduğu, bir araya gelmiş olduğumuz, karşılıklı dertleştiğimiz, meramlarını dinlediğimiz ve vatandaşımıza devletimizin kamu hizmetini onları memnun edecek şekilde sunma amacı taşıyan bu toplantıların bir yenisini daha Rızaiye Mahallemizde gerçekleştiriyoruz. Ben tüm arkadaşlarıma hoş geldin diyorum.

Ben bu toplantıların amacını izah ettim. Vatandaşlarımızla buluşmak, görüşmek, konuşmak tanışmak amacı taşıyor.

Bilmediğiniz, görmediğiniz, ulaşmadığınız yerin mutlaka yabancısı oluyorsunuz. Görev yaptığımız yerde bizlerle birlikte aynı mesai yürüten arkadaşlarımız, kamu görevlilerimiz, milletvekillerimiz, siyasilerimiz, muhtarlarımız ile bir tarafından tutup vatandaşlarımızı mutlu etmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın istekleri ve taleplerini öğrenmek için buradayız” diye kaydetti.


Toplantıda söz alan Rızaiye Mahalle Muhtarı Hayrettin Tanyıldızı, mahallede yaşanan sorun ve sıkıntılarla ilgili Vali Erkaya Yırık’a bilgi vererek çözüm talebinde bulundu.
Muhtar Tanyıldızı ayrıca, “Bugün Valimiz Erkaya Yırık, Milletvekilimiz ve Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürlerinin mahallemizi ziyaret etmeleri ve sorunları yerinde tespit etmek amacıyla mahalle halkı ile bir araya gelmeleri bizleri mutlu etmiştir. Bu vesile ile başta Valimiz olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.



 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol