Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA

Bu haber kez okundu.

MAHALLEDE MAÇ VAR GRUP MÜSABAKALARI BAŞLADI

Spor sevgisi olan her çocuğun rahatlıkla erişebildiği mahalle futbolunun heyecanını 23 Nisan ruhu ile birleştirerek bütün ülke çocuklarına yayma amacı ile başlatılan 23 Nisan Futbol Turnuvası 'Mahallede Maç Var ' Grup müsabakaları başladı.

İl Müdürümüz Abdulsamet EREN yaptığı açıklamada: "T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ‘Mahallede Maç Var ‘ projesi kapsamında ilimizden yapılan grup müsabakalarına 9 ilinden 92 sporcunun katıldı. 9 erkek 5 kız takımı katıldığı grup müsabakalarından çıkan takımlar Ankara’da oynanacak yâri final maçlarına katılacaklar. Grup müsabakalarımızın ardından takımlarımızı Elazığlımızın tarihi merkezlerinde Harput Antik kentinde gezi yapılacaklar. Bu gezilerin şehrimizin tanıtılması adına etkili olacaktır. Yarı final maçları Ankara’da yapılacak Final maçında 23 Nisanda TBMM yapılacak çocuklarımız bu maçı milletvekillerimiz ve Bakanlarımızla yapacak katılım gösteren bütün gençlerimize, hocalarına ve ailelere teşekkür ediyorum. “İfadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol