Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

MALZEMEDE SIKINTIMIZ YOK GİBİ

Elazığ İl Temsilcisi Ahmet Polat, Günışığına yaptığı özel açıklamada, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ve  Spor Şube Müdürü Alaattin Özdemir’in girişimleri ile federasyon tarafında ilimize çok sayıda antrenman malzemesi gönderildiğini söyledi.

" SIKI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ "

Polat, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi; ‘’Türkiye Jimnastik Federasyonu tarafından ilimiz Çok Amaçlı Spor Salonumuza 25 metlik sıçrama tahtası ve çok sayıda antrenman minderleri gönderildi.

Federasyon ile yapılan ikili ilişkiler neticesinde Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulsamet Eren ve Şube Müdürümüz Alaattin Özdemir tarafından malzeme sıkıntılarımız gün geçtikçe gideriliyor.

Çok Amaçlı Spor Salonumuzda Yurdagül hoca ile Fuat hocalarımız ile beraber yetenekli sporcularımıza gerekli eğitimler veriliyor.

Tesisimizde ise başta Tesis Müdürümüz Oktay Arık ve tüm çalışanlar çocuklarımızın gelişmesi hususunda elinden geleni yapmaktalar.

Temsilcilik görevine yeni atandık ve hocalarımızla beraber koordineli çalışarak yaş gruplarına ve kategorilerine göre milli takıma girmeleri yönünde çalışacağız.

Federasyon tarafından bize gönderilen malzemelerle sporcularımızdaki eksikliklerimizi hocalarımızın eğitimleri ile giderip daha iyi bir konuma geleceğiz inşallah.

Malzemelerin ilimize kazandırılmasında emeği geçen herkese şahsım ve hocalarım adına teşekkür ederim.

Biz sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Federasyon ile olan diyaloğumuzla beraber inşallah 2022 yılı faaliyet programında bir grup müsabakasını ilimize almayı planlıyoruz.

Bu doğrultuda görüşmeler devam ediyor’’ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol