Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Masa Tenisi Merkezi Kurulacak

Elazığ’da Masa Tenisi  Merkezi kurulması için çalışmalarının devam ettiğini belirten Bir Gelecek Genel Koordinatörü ve BEKA Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay, konuyla ilgili olarak Elazığ Valisi  Erkaya Yırık’ın Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanlığı ile görüşmelerinin devam ettiğini, bu görüşmelerin sonucunda belirlenecek olan alanda  Merkezi kuracaklarını belirtti.

Bir Gelecek Genel Koordinatörü ve BEKA Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay, ruhen ve bedenen sağlıklı nesillerin yetişmesinde sporun öneminin bilincinde olarak farklı illerdeki gençlere ve çocuklara destek verdiklerini belirterek “ Bu kapsamda çalışmalarımız devam ediyor. Bugüne kadar 12 farklı ilde farklı etkinliklerimiz oldu.

Ekipmanlar dağıttık. İlimizde de Masa Tenisini geliştirmek ve yeni sporcuları ilimiz de ki takımlara kazandırmak adına bir proje hazırladık. Bu proje kapsamında, Valiliğimizin Federasyon ile mutabakat sağlayacakları bir  merkezde  Masa Tenisi  Merkezimizi kuracağız. Gençlerimizi sporla buluşturmaya devam edeceğiz. “ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol