Öne Çıkanlar DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır… TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

MASTERCHEF FİNALİSTİ HASAN ELAZIĞ’DA

Yemek yarışma programı MasterChef 2021 finalisti Hasan Biltekin, Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık bölümü öğrencileriyle bir araya geldi.

Hasan Biltekin yaptığı açıklamada Elazığ’ın yemeklerinin başarılı olduğunu söyleyerek Elazığ’ın güzel yer olduğunu vurguladı.

Biltekin,"Zorlu bir süreç yaşadık ama güzel oldu. Finale kadar yükseldik bugün’de Elazığ'dayız çok güzel bir şehirde harika bir ortam içerisinde harika bir doğa içerisinde güzel yemekler tattık.

Fırat üniversitesi aşçılık bölümü öğrencileriyle birlikte hem mutfakta vakit geçirdik, hem de yemeklerini tattık güzel anlar yaşadık.  Arkadaşlar gayet başarılı hocalarımızda bölüm olarak çok profesyonel bir sınıf kurmuşlar.

Harika bir mutfak var bütün ekipmanlar gayet yeterli arkadaşlarında istekleri var gerçekten güzel bir sınıf olmuş, keyifli bir ortam olmuş. Öğretmen, Öğrenci iç içe bu çok önemli mutfaklarda ben çok beğendim."dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol