Öne Çıkanlar DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ istihdamdır… BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

MAVİ HAYAL OLUYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, il il koronavirüs vakalarını açıkladı. Bakan Koca’nın açıkladığı verilere göre, bir haftada Elazığ’da 100 bin kişide 80,11 oranında virüs tespit edildi. Maviye dönüş hayali kurulurken, son açıklanan verilere bakıldığında kırmızıya doğru hızlı bir yükseliş görülüyor. Vaka sayılarında düşüş olmaması durumunda kısıtlamaların tekrar geleceği ifade edildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre 7 günlük her 100 bin kişide görülen yeni tip koronavirüs vaka sayılarını açıkladı. Bakanlık tarafından 13-19 Mart tarihleri arasındaki vaka sayıları da açıklandı. Yapılan açıklamada Elazığ son haftaya rekor bir artışla girdi.

YÜKSEK RİSKLİ SEVİYEDEYİZ

Elazığ’daki koronavirüs vaka sayısı Bakan Koca’nın açıkladığı verilere göre 100 bin kişi de 80,11 oranında oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın il il vaka sayısını açıkladığı 8 Şubat tarihinden bu yana Elazığ’da ki artış ürkütücü boyutlara doğru gittiğini gösteriyor. Son haftada ki artışla birlikte Elazığ orta riskli bölgeden yüksek riskli bölgeye dönüştü.

Vaka sayılarında ki artışın devam etmesi durumunda Elazığ’da da rengin kırmızıya döneceği ve kısıtlamaların tekrar başlayacağı ifade edildi.

ELAZIĞ’DA KAÇ VAKA VAR?

Açıklanan verilere göre Elazığ’da haftalık yaklaşık 470 vaka bulunurken günlük vaka sayısı ise yaklaşık 70 kişi olarak görünüyor.

ELAZIĞ’DAKİ HAFTALIK VAKA DURUMLARI

8-14 Şubat tarihleri arasında; 50,42

15-21 Şubat tarihleri arasında; 44,22

20-26 Şubat tarihleri arasında; 39,68

27 Şubat – 5 Mart tarihleri arasında; 35,72

6 – 12 Mart tarihleri arasında; 29,59

13-19 Mart tarihleri arasında; 80,11



 

Anahtar Kelimeler:
MAVİ HAYAL OLUYOR

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol