Öne Çıkanlar elazığyerelhaber yenıufuk yeniufuk gazetesi DEPREM teşekkür İstanbul

Bu haber kez okundu.

MEHMET DUMAN, YENİDEN ASGD YÖNETİMİNDE

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği 12. Olağan Genel Kurulu ve Anadolu Medya Buluşması Gemlik Belediyesi’nin ev sahipliğinde Bursa’da yapıldı.

ASGD’nin adının tüzük değişikliği ile Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları olarak değiştirildiği kongrede ayrıca Federasyon olma yolunda ilk adımlar da atılmış oldu. Toplantıya katılımın çok yoğun olması dikkatlerden kaçmazken, Türk devletlerinden gelen misafirlerin yanı sıra CHP genel başkan yardımcısı Seyit Torun, CHP İzmir milletvekili Atilla Sertel, Bursa Büyük şehir belediyesi millet ittifakı başkan adayı Mustafa Bozbey, ev sahibi sıfatıyla Gemlik belediye başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, CHP il başkanı İsmet Karaca, Nilüfer belediye başkanı Turgay Erdem genel kurulu onurlandıran diğer misafirler oldular.

Genel Başkan İbrahim Erdoğan’ın 9 yeni üye ile güçlendirdiği listesi, oy birliği ile yeniden göreve seçildi. 

Elazığ ASGD il başkanı Mehmet Duman yönetim kuruluna tekrar seçilirken Sebahaddin Çakılcıoğlu yönetim kurulu yedek üyeliğine seçilen bir başka Elazığlı oldu.

ERDOĞAN: “TAM ANLAMIYLA TÜRKİYE FOTOĞRAFI”

Göreve yeniden seçilen İbrahim Erdoğan yaptığı konuşmada, Anadolu'daki basın emekçilerinin güç koşullarda zoru başardıklarını söyledi.

Erdoğan, "ASGD’nin her genel kurulu, tam anlamıyla bir Anadolu şöleni şeklinde geçti.

Bu birlik ve beraberlik sürdüğü müddetçe çözülemeyecek sorunumuz yoktur.

Türkiye'nin birlik ve dirliğinin güvencesi de zaten Anadolu insanının bu güzel ferasetinde yatıyor.

Üç yılda bir yapılan genel kurullarımızda ne mutlu ki tam anlamıyla bir Türkiye fotoğrafı oluşuyor.

Türkiye'nin pek çok şehrinden ilimize gelen meslektaşlarımız, hem mesleki sorunlarını değerlendirip çözüm yolları arıyor hem de dostluklarını, birlik ve beraberliklerini perçinliyor" dedi.



İŞTE YÖNETİM…

ASGD Genel Başkanı Erdoğan'ın başkanlığında yönetim kurulu; Yüksel Baysal (BURSA), Çetin Gürol (KOCAELİ), Fatih Kaymaz (KAYSERİ), Rıfat Kara (ÇORUM), Mustafa Boz (ADANA), Soner Manav (KARABÜK), Ömer Aydoğdu (BURSA), Mesut Yıldız (BURSA), Orhan Balcı (KOCAELİ), Mehmet Duman (ELAZIĞ), Mustafa Gürses (SAKARYA), Cennet Cankılıç (BURSA), Mustafa Gültekin (BURSA) ve Halil Ataş (BURSA) şeklinde oluştu.

Kongrede ayrıca Mehmet DUMAN göreve yeniden seçilme ve yaptığı çalışmalardan dolayı Gemlik Belediye Mehmet Uğur Sertaslan’dan teşekkür plaketi aldı. (Spor Servisi)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol