Öne Çıkanlar elazığyerelhaber DEPREM yenıufuk yeniufuk gazetesi teşekkür İstanbul

Bu haber kez okundu.

Mehmet Yiğit’in Acı Günü

Tetiş Yapı Elazığspor’un Eski Takım Kaptanlarından Mehmet Yiğit’in kardeşi İbrahim Yiğit elim bir trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.

2018-2019 sezonunda temsilcimiz Elazığspor’da görev alıp takım kaptanlığı da yapan Mehmet Yiğit’in kardeşi İbrahim Yiğit elim bir trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. T.Y Elazığspor sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımlandı:

“Takımımızın eski kaptanlarından Mehmet Yiğit’in kardeşi İbrahim Yiğit’in trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhuma Allah’tan rahmet, başta eski futbolcumuz Mehmet Yiğit olmak üzere ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz” denildi.

Narkoz Taraftarlar Grubu da yayınladığı başsağlığı mesajıyla, Mehmet Yiğit’in acısını paylaştı.

Başşsağlığı mesajında;

“Eski Takım Kaptanlarımızdan Mehmet Yiğit'in Kardeşi İbrahim Yiğit Elim Bir Kaza Sonucu Vefat Etmiştir Kendisine Allah'tan Rahmet Kederli Ailesine Sabırlar Diliyoruz.....

NARKOZ GRUBU…”ifadelerine yerverildi.

Bizlerde günışığı Ailesi olarak merhum İbrahim Yiğit’e Allah’tan rahmet, başta Eski Kaptanımız Mehmet Yiğit olarak tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz….

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol