Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

MEMUR SEN İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

Elazığ’da Memur Sen İl Divan toplantısı Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu’nun katılımı ile yapıldı. Yoğun katılımın olduğu toplantı kuranı kerim tilaveti ile başladı.

BAHŞİ; "3600 İLE İLGİLİ BEKLENTİLERİMİZ VAR."

Memur-Sen İl Başkanı İbrahim Bahşi yaptığı konuşmada, 3600 Ek gösterge ile ilgili büyük bir beklentinin olduğunu kaydederek; “Sayın genel başkanımız çok yoğun bir programda bizlere vakit ayırdı biliyorsunuz 3600 ek gösterge ile ilgili 10 Mayıs'ta bakanımızla toplantı var. Dolayısıyla bu çalışmalar için kendisine rabbimden kolaylıklar diliyorum. Kamuda çalışan şeflerimizin de 3600 ile ilgili beklentileri var. Şube müdürlerimizin beklentileri var şube müdürlerimiz haklarından yararlanamıyorlar.”diye konuştu.

*USLU; " TOPLU SÖZLEŞMEDEKİ HER MADDEYE EMEK VERİLDİ."

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, toplu sözleşmede yer alan maddelerin çok önemli olduğunu vurgulayarak; “Bizim yaptığımız toplu sözleşmedeki her madde emek verilmiş gayret edilmiş maddelerdir. Toplu sözleşmeyi tekrar tekrar okuyup, geldiği zaman o enflasyondan geldi felan değil bu Memur Sen’in en büyük kazanımıdır. Bu enflasyon ekonomisi döneminde.” Dedi.

*Yalçın; "2 HASSAS KONUMUZ VAR."

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur Sen’in en önemli kazanımı temel hak ve özgürlükler alanında olduğunu ifade ederken toplu sözleşmeyle elde edilen kazanımları aktardı.

Başkan Yalçın; “Memur Sen ailesi 30 yıllık mücadele tarihi içerisinde en önemli kazanımlarını teminat ve özgürlükler alanında oluşturduğu gibi toplu sözleşme hakkını almakla beraber memur sendikacılığının en kıymetli kazanımını oluşturmuş ve bunun üzerinden toplu sözleşmelerle 350 kazanımı sadece toplu sözleşmeyle almıştır. Enfasyonist ortamlarda alım gücünü korumanın yolu aylık eşarnobi sistemini uygulamaktır. Mücadelemiz sürerken önümüzde 2 hassas konu var. Birisi ek gösterge düzenlemesi diğeri ise sözleşmeler düzenlemesi. 2022 yılı içerisinde yetkili konfederasyonlar komisyon kurularak çalışılacak ve yasalaşmak üzere teslim edilecek."dedi.

Toplantıda Muhammet Berdan Ölçücü - Genç Memur-Sen Başkanlığını Abdulsamet gündem devretti

Genç Memur-Sen Başkanı Muhammet Berdan Ölçücü, sendika üyelerinden helallik alırken, görevi devralan Abdulsamet Gündem’e başarılar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol