Öne Çıkanlar elazığyerelhaber DEPREM yenıufuk yeniufuk gazetesi teşekkür İstanbul

Bu haber kez okundu.

Merhum Yanılmaz Vefatının 10. Yılında Kabri Başında Anıldı

Akıncılar Derneği, Elazığ eski Milletvekili ve iki dönem Elazığ Belediye Başkanlığı görevinde bulunan merhum Hamza Yanılmaz için anma programı düzenledi. Merhum Yanılmaz asri mezarlıkta kabri başında anıldı.

SADAK: HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YIL DA MEZARI BAŞINDA ANIYORUZ

Akıncılar Derneği Başkanı Tevfik Sadak, “ Hamza Yanılmaz hocamızı, her yıl olduğu gibi bu yıl da mezarı başında anıyoruz. Rabbim rahmetiyle muamele etsin. Yaptığı projelerle açtığı bulvarlarla gençliğin bugüne gelmesiyle ilgili çok ciddi çalışmalar yapmıştır. Rabbim rahmet etsin” ifadelerini kaydetti.

AKAY: HER KONUDA ÖNDERLİK VE LİDERLİK ETMİŞ BİR BÜYÜĞÜMÜZDÜ

Ben Bir Sen Elazığ Şube Başkanı Süleyman Akay ise, “Vefatının 10. Yılında rahmetle andığımız eski belediye başkanımız, milletvekilimiz ve gençliğin üzerinde emeği olan, kıymetli büyüğümüz Hamza Yanılmaz abimizi anmak üzere bir araya geldik. Rabbim mekanını cennet etsin. Rahmetiyle muamele etsin. 9 yıl beraber çalışma fırsatı bulduk. Bu süre içerisinde eğitimimizden, gelişimimize kadar her konuda önderlik ve liderlik etmiş bir büyüğümüzdü. Bize ciddi katkıları olmuştur” diye kaydetti.

YANILMAZ: ÖLÜM BU İŞTE MAKAM, MEVKİ BURADA OLMAMIZA ENGEL DEĞİL

Merhum Yanılmazın abisi Devlet Hastanesinden Emekli Sivil Savunma Uzmanı Muzaffer Yanılmaz’ da, “ Ölüm bu işte. Makam, mevki burada olmamıza engel değil. Memleketimiz için, Ülkemiz için bir şeyler yapmışsak ne mutlu bizlere. Geride böyle bir mümtaz personel bırakarak buraya kadar gelmiş olan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi. Anma programı edilen dualarla son buldu.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol