Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

METEOROLOJİ'DEN YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada,'' Bölgemiz genelinde yarın( 16.12.2021 Perşembe) öğle saatlerinden itibaren yağışlı sistemlerin etkisi altına gireceği tahmin ediliyor.

Önümüzdeki hafta ortasına kadar (22 Aralık 2021 Çarşamba) aralıklarla görülecek olan yağışların, bölge genelinde yer yer kuvvetli olması,Yağışların genellikle yağmur ve karlakarışık yağmur, yüksek kar şeklinde olması beklenmektedir.

Rüzgarların güneyli yönlerinden hafif ,zaman zaman orta ,Elazığ ve Malatya’nın güneyi Adıyaman’ın kuzey kesimleri ,Tunceli ve Bingöl İl genelinde yer yer kuvvetlice esmesi, sıcaklıkların mevsim normalleri civarıda seyretmesi tahmin ediliyor.'' denildi.


Ulaşımda aksamalar, ani taşkın, sel ve su baskını gibi olaylara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından gerek görüldükçe hazırlanacak olan anlık meteorolojik uyarıların takibini yaparak, oluşması muhtemel risklere karşı can ve mal emniyeti açısından dikkatli ve tedbirli olunması önem arz ettiği kaydedildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol