Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

METEOROLOJİDEN ZİRAİ DON UYARISI!

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tahminlerine göre Elazığ genelinde havanın parçalı çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji hava tahminlerine göre Elazığ Pazartesi sağanak yağışlı en düşük sıcaklık 7 en yüksek sıcaklık 23 derece , Salı yağmurlu en düşük sıcaklık 6 en yüksek sıcaklık 15 , Çarşamba çok bulutlu en düşük sıcaklık 2, en yüksek sıcaklık11 , Perşembe az bulutlu en düşük sıcaklık 0 derece en yüksek sıcaklık 16 , Cuma çok bulutlu en düşük sıcaklık 2 en yüksek sıcaklık 17 derece olacak.

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, 12 nisan Çarşamba ile 17 nisan Pazar günleri arasında Malatya, Elâzığ, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde gece ve sabah saatlerinde hafif, yüksek kesimlerde orta, yer yer kuvvetli zirai don riski bulunmaktadır. Özellikle kayısı üreticileri başta olmak üzere yetkililerin ve çiftçilerimizin tedbirli olmaları gerekmektedir denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol