Öne Çıkanlar seçim2023 İl Hıfzıssıhha Meclisinden Yeni Kararlar Gıda Denetim Seferberliği Başlatıldı Yaz Etkinlikleri Başlıyor Gençlere Online Spor Eğitimi

Bu haber kez okundu.

“Mevcut Yönetimin istifa etmesi lazım!”

Tetiş Yapı Elazığspor’un Başkanlığına ve yönetimine talipli olduğunu açıklayan Hacı Murat Yümlü “ Ben ve arkadaşlarım Selçuk Öztürk’ün talipli varsa hemen bırakırım açıklamasının ardından bu göreve talipli olduğumuzu açıkladık. Bu açıklamamızın ardından hemen transfer çalışmalarına başladım. Bunları ve diğer çalışmaları sonuçlandırmamız için Selçuk Öztürk Başkanlığında ki Yönetim Kurulunun resmi olarak istifa ettiğini açıklamasını bekliyorum.”dedi…

Elazığspor eski başkanlarından Hacı Murat Yümlü, geçtiğimiz gün sosyal medya aracılığı ile yaptığı açıklamada, Elazığspor’da mevcut yönetimin görevi bırakması halinde başkanlığa aday olacağını ve transfer tahtasını açacağını ifade etmişti. Elazığspor Kulüp Başkan’ı Selçuk Öztürk’ten cevap gecikmemiş, Hacı Murat Yümlü ve başkanlığa aday olan diğer kişiler, transfer yasağının kaldırılması için gerekli çalışmalara başlayabilirler. Transfer yasağının kaldırılmasının ardından “Behemehal” mevcut futbolcularımızın sözleşmelerinden dolayı hak edişlerinin de ödenmesi kaydıyla görevi bırakmaya hazır olduklarını, kulübün anahtarlarını kendilerine teslim edeceklerini ve kongrede yönetim kurulu ile birlikte kendilerine destek vereceklerini belirtmişti.

Yümlü, “Mevcut yönetimin söz ile biz istifa ederiz demesiyle olmuyor, mülki amirlere yazılı olarak sunmaları gerekiyor” dedi.

Selçuk Öztürk ve yönetimin samimi olması gerektiğini belirten ve bir an önce istifa etmesi gerektiğine vurgu yapan Yümlü, “Biz Şubat ayında kongre kararı aldığımızda önümüze çıkabilir mi, tabi ki çıkabilir. Kendisinin hazırlamış olduğu bir yönetimle, kendisinin arka planda olduğu bir yönetimle de karşımıza çıkabilir.  Ve sonraki kongre de kendisi aday olur ve tekrardan başkanlığa döner. Biz burada pasif duruma düşürülebiliriz. Maşa olarak kullanılabiliriz. Onun için yetkililere resmi olarak istifasını kongrede aday olmamak ve delegeleri de bizi desteklemek şartıyla vermesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Elazığspor’da daha öncede Başkanlık yaptığını belirten Hacı Murat Yümlü “ Sedat Karataş Başkanlığında ki yönetim kurulu resmi olarak istifasını açıkladıktan sonra bende kulübü devralarak çalışmalarıma başlamıştım. Aynı tablonun bugünde olması gerekiyor. Ben ve arkadaşlarım kulübümüzün öncelikli problemi olan Transfer tahtasını açmak için görüşmelerimize başladık. Bir arkadaşımız Elazığspor kulübünden konuyla ilgili olarak belgeleri alıp bize iletiyor. Biz de hemen bu belgelere göre çalışmalarımızı yapıyoruz.”dedi.

TRANSFER EDECEĞİMİZ OYUNCULAR İLE GÖRÜŞÜYORUZ

Takımın ligin ikinci yarısında sıkıntı yaşamaması ve başarılı olması adına transfer çalışmaları ile takviye edilmesi gerektiğini belirten Başkan adayı Hacı Murat Yümlü “ Bilindiği gibi kulübümüzün transfer yasağı var. Bu yasağı kaldırmak adına girişimlerimiz başladı.Bunun yanında bir kaleci, iki forvet, sağ açık sol açık, ön libero, iki orta saha gibi mevkilere oyuncu transfer etmemiz gerekiyor. Bu mevkilere düşündüğümüz isimler ve kulüpleri ile görüşmelere başladık. Bu oyuncular ve kulüplerinin Başkanları da bize gerçekten çok sıcak yaklaştılar. Selçuk Öztürk ve Yönetiminin resmi olarak istifasını açıklamasının ardından hemen tahtayı açacak ve bu oyuncular ile sözleşme imzalayacağız.”ifadelerini kullandı.

TEKNİK DİREKTÖRLE GÖRÜŞECEĞİM

Tetiş Yapı Elazığspor’un ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdürdüğünü ve kampın dün itibarı ile bittiğini belirten Hacı Murat Yümlü “ Şu anda takımımızın teknik direktörü olan Ümit Tekoğlu ile kampın tamamlanmasının ardından görüşme yapacağım. Takımımızın son durumunu birlikte değerlendireceğiz. Genç oyuncularımızın durumunu değerlendireceğiz. Takımda yer alan isimlerle de görüşmelerimiz olacak. Birlikte bazı kararlar alınması için istişarelerde bulunacağız. Bizim hedefimiz öncelikli olarak transferi açmak, takıma ihtiyacı olan takviyeleri yapmak ve sadece bu sezonu değil önümüzdeki sezonu da düşünerek hareket etmek.”diye konultu.

SELÇUK ÖZTÜRK’Ü BEKLİYORUM

Başkan adayı Hacı Murat Yümlü “ Selçuk Öztürk Başkanımız daha önce yaptığı açıklamasında talipli varsa ben bırakmaya hazırım ve yapılacak olan kongrede de aday olacak arkadaşımızı desteklemeye hazırım” demişti. Biz de aday olduğumuzu açıkladık. Kendisi resmi olarak İstifasını sunmasının ardından kongre tarihine kadar yapacağımız çalışmalar için bizim sıkıntı yaşamamamız adına bize vekâletini vermesi gerekecek. Bunların yapılmasının ardından bizde hemen bu kulübün sıkıntılarını çözecek adımları atacak ve Transfer tahtasını açıp diğer çalışmalarımızı başlatacağız. Zaten şu anda bu çalışmalarımızı başlatmış durumdayız. Bunları resmi olarak sonuçlandırmaya başlayacağız. Şu anda yaptığımız görüşmelerde sadece anlaşma yapabiliyoruz. Çünkü bende ve arkadaşlarımızda herhangi bir yetki söz konusu değil. Bunu bize verdikleri anda gerekenler hızlı bir şekilde yapılacak. Çünkü liglerin ikinci yarısının başlamasına çok az bir zaman kaldı. Her saat bizim için çok büyük önem taşıyor. ” dedi

Hacı Murat Yümlü’nün gazetemize yaptığı açıklamalardan satır başları şu şekilde:

“BİZİ TEMSİLEN ARKADAŞIMIZ KULÜPTE”

“Şuan görevli arkadaşımız kulüpte mevcut olan futbolcuların alacaklarının listesini talepte bulunuyor. Kulüp yöneticileri bu talebimizi geri çevirmeyecekler. Bu işinin bizim adımıza şayet göstermesi için mevcut yönetimin yani Selçuk Öztürk’ün vekalet vermesi gerekiyor. Vekalet vermesi gerekiyor ki biz işleri takip edebilelim. O vekalet dahilinde bizde burada hemen hızlı bir şekilde, zaman çok kalmadı çünkü hafta sonu araya girince geriye kalıyor 3-4 gün. Bu evrakları kulüpteki arkadaşımız bize fakslayacak, buradaki avukatlar görüşmelerini yapacak, ona göre bir yol çizeceğiz.”

“MEVCUT YÖNETİ RESMİ OLARAK İSTİFA ETMELİ”

“Mevcut yönetimin resmi olarak istifasını sayın valimize veya belediye başkanımıza yazılı olarak vermesi gerekiyor. Resmi istifasını verecek ki, ben gidip para yatırabileyim yoksa ben gidip başka bir yönetimin adına nasıl para yatırayım, hangi futbolcunun parasını ödeyeyim. Yarın Selçuk Başkan ben istifa etmiyorum derse, ben başka bir başkan adına ödeme yapmış olacağım. Selçuk Başkan’ın valimize ve belediye başkanına istifa dilekçesini ve kongrede de aday olmamak şartıyla vermesi gerekiyor. Çünkü bütün delegeler kendi delegeleri. Biz Şubat ayında kongre kararı aldığımızda önümüze çıkabilir mi, tabi ki çıkabilir. Kendisinin hazırlamış olduğu bir yönetimle, kendisinin arka planda olduğu bir yönetimle de karşımıza çıkabilir.  Ve sonraki kongre de kendisi aday olur ve tekrardan başkanlığa döner. Biz burada pasif duruma düşürülebiliriz. Maşa olarak kullanılabiliriz. Onun için yetkililere resmi olarak istifasını kongrede aday olmamak ve delegeleri de bizi desteklemek şartıyla vermesi gerekiyor. Çünkü benim delegem kalmadı hepsi Selçuk Öztürk’ün delegesi, varsa bizim delegemiz 4-5 tanedir. Mevcut yönetimin söz ile biz istifa ederiz demesiyle olmuyor, yetkililere yazılı olarak sunmaları gerekiyor, sunduğumuz şartlar ile birlikte. Daha önceki dönemlerde Sedat Karataş döneminde ben bunu yaşadım. Sedat Karataş bana dedi ki, sonuna kadar seni destekliyorum ve delegelerim hep sana oy verecek. Ben bütün ödemeleri yaptım, başkan olmamama rağmen. Kongre de seçimi 2 oyla kazandık, o da şerefli delegeler geldi oy kullanmaya yoksa kaybedecektik. “

“10 TANE FUTBOLCU DA ALMAMIZ GEREKİYOR”

Sabah bizim yetki verdiğimiz bir kardeşimiz kulübe gitti. Kulüpteki evrakları alacak, önümüzdeki sıkıntılı dosyaları avukatlarımız ile hemen hızlı bir şekilde görüşme yapacağız. Aynı zamanda transfer çalışmalarımızda devam edecek. En azından bu kulübe 10 tane futbolcu da almamız gerekiyor. Bize kaleci, 2 tane santrafor, sol açık, sağ açık, ve orta saha lazım. Bir de gelecek sezon sıkıntı yaşamamak için tekrar en az 10 tane futbolcu almamız gerekiyor.

“ELAZIĞ’A GELMEM BÜYÜK ZAMAN KAYBI OLACAKTI”

“Zamanımız çok dar. Ben bugün Elazığ’a gelecektim ama Elazığ’a gelmem büyük zaman kaybı olacaktı. Benim gelmem bir şey değiştirmeyecekti. Basın açıklamam dün söylediklerim ile aynı olacaktı, değişmeyecekti. Hızlı bir şekilde yol almamız için Selçuk Başkan’ın bugün mülki amirlere resmi olarak yönetim kurulumla istifa ediyorum demesi lazım ki, bizim de elimiz kolumuz rahatlasın ona göre ödemelerimizi yapalım. “

“SELÇUK ÖZTÜRK’ÜN TAVRI ABA ALTINDAN, SOPA GÖSTERMEYE BENZİYOR”

“Oyuncuların ödemesini ben geldiğim zaman elbette yapacağım. O istifa ettikten sonra onu ilgilendirmez. Ben İrfan Başkan’a yönetimi devrederken, bütün futbolcuların ödemesini yapmıştım. Para mı talep ettim kendisinden veya öde mi dedim. Kimin ne alacağı varsa kulüp başkanı olarak benim muhatabımdır, ödemesini yapacak olan benim. Bir de böyle bir şart koymuş “ben gidersem, benimle beraber serbest kalacak, benim söz verdiğim oyuncular var” diyor. Yani ben gidersem benimle birlikte gelecek futbolcularda var diyor. Bu, aba altından, sopa göstermeye benziyor. Biz ne kadar samimi ve şeffaf isek, Selçuk Öztürk’ün de samimi ve şeffaf olması gerekiyor. Ben dün telefon ile kendisiyle görüştüm Hepimizi işimizi doğru yapalım ki, yazık etmeyelim bu takıma. Süre az kaldı ve en az 10 transfer yapmamız gerekir. Transfer yapamazsak, tahtayı açamazsak bizim gelmemizin bir aday olmamızın bir anlamı olmaz. Düşecek bir takımın ihalesi bende niye kalsın.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol