Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI

Bu haber kez okundu.

MHP İL BAŞKANI IŞIKVER'İN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Işıkver;"Öğretmenlik, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, öğreten ve öğrenen arasında güven ve sevgi ilişkisine dayanan, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın ve onurlu bir meslektir.

Büyük fedakârlık ve özveri göstererek, geleceğimizin teminatı olan sevgili yavrularımızı yetiştiren, onlara iyiyi ve doğruyu öğreten, milli ve manevi değerlerimizi, iyi insan ve vatandaş olmayı, vatan ve millet sevgisini aşılayan, çağın gerektirdiği bilgi düzeyine ulaştıran öğretmenlerimize minnettarız.

Bizler, hayatın merkezine insanı alan, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturuyla hareket eden bir medeniyetin mensubuyuz.

Bu itibarla tüm hayatımız boyunca etkisini yakından hissettiğimiz, kişiliğimizin ve karakterimizin şekillenmesinde önemli pay sahibi öğretmenlerimizin gayretleri, her türlü takdire ve övgüye layıktır.

Şüphesiz dünyanın her yerinde öğretmen saygıdeğerdir ama bizim medeniyetimizde, öğretmenin yeri çok daha yücedir.

Hz. Peygamberimizin “İlim öğrenmek kadın, erkek her Müslüman’a farzdır.” Hadis-i Şerifleri öğretmenlerin Allah’ın emrini yerine getirdikleri gibi, ilme aracılık ederek ne kadar kutlu bir vazife üslendiklerine de işaret etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle mesleklerin en onurlusunu seçen, hizmetlerin en kutsalını üstlenen, Milletimizin  geleceğinde söz sahibi olacak nesilleri yetiştirme sorumluluğunu taşıyan öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutluyor, başta eğitim şehitlerimiz olmak üzere ebediyete irtihal eden öğretmenlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum."dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol