Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

"MİLLETİN PARALARI SORUMSUZCA HARCANIYOR"

Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın Kovancılar’da Parti üyelerinin düzenlediği programa katıldı. Saadet Partisi İl başkanı Akın programda oda başkanları ve muhtarların sorun ve çözüm önerilerini dinledi.

Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın’ın konuşmasında, ülkemizde yapılan köprü  paralarının vatandaşların cebinden çıktığını belirterek; “Elazığ'da şu an Kömürhan Köprüsü'ne ihtiyaç var mıydı ? 2 milyar TL Kömürhan Köprüsü'ne para harcandı, vatandaşımızın cebine bu köprü tek kuruş koyabildi mi sevgili arkadaşlarım? Sizin çocuklarınıza iş fırsatı oluşturabildi mi? veya sizlerin maaşına bir artış getirebildi mi ? veya bu Kovancılar İlçesi'ne bir tesis mi yapıldı ? Ne oldu da bu köprü ile övünüyorsunuz? Çanakkale Köprüsü'ne 3 milyar Euro, o zamanın parasıyla 15 milyar TL bugünün parası ile ise 50 milyar TL'ye çıktı. Bu 50 milyar TL nereden toplanacak? İşte sen gideceksin gübre alacaksın gübrenin içinde KDV var vergi var, mazotun içinde vergi var KDV var, yemin içinde KDV var vergi var, sen ödeyeceksin! Senin çocuğun da mevsimlik işçi olarak tatil beldelerine gidecek. Geçen Arıcak ilçemize gittik turizm zamanı geldiğinde turizm memleketlerine çalışmaya gidiyorlar. Kışın ise tekrar buralara gelip oturuyorlar. "dedi.

SENİN SAYGIN BATSIN

Akın; "Her yerde olduğu gibi bu İlçemizde de tarım ve hayvancılık bitmiştir. Gübre, yem, mazot alınamaz duruma gelmiştir. Bu sorumsuzluğun bedelini kim ödeyecek sanıyordunuz? Milletvekilleri mi yoksa belediye başkanlarının mı? Hayır. Şu an bunun bedelini 82 milyon insan ödüyor. Onların keyfi yerinde. AKP’li Belediye Başkanı kendisine 450 bin liraya makam odası yapıyor. Sonra da web sitesinden bunu duyurup kamuoyuna saygı ile duyurulur diyor. SENİN SAYGIN BATSIN! Diğer taraftan bir başka belde belediye başkanı kendine Audi alıyor, Şahin’e mi bineceğim diyor. Yahu sen kendi paranı bu kadar cömertçe harcayabiliyor musun? Hayır, 5 lira vermez. E niye milletin parasını böyle sorumsuzca harcıyorsun. Bu Kovancıların kaç kişi toplanacak vergi verecek ki bu arkadaş Audi’ye binsin.”diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol