Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Milletvekili Ağar'dan Gazetemize Ziyaret

Günışığı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Nafiz Koca ile bir süre görüşen milletvekili Ağar, gazete yönetimine ve çalışanlarına çalışmalarında ve yayın hayatında başarılar diledi.

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, "Elazığımızın köklü basın kuruluşlarından olan Günışığı Gazetemizin 24. kuruluş yıldönümü nedeniyle değerli ağabeyim Nafiz Koca Beyi ziyaret ettik. Sağ olsun sıcak karşılaması için. Elazığ'ın gündemleriyle ilgili sıcak bir sohbetimiz oldu. Kendisinin tavsiyelerini dinlemiş olduk bu sebeple.

Dikkat çektiği konulara da daha çok önem göstereceğimizi bildirmiş olalım. Bundan sonraki yayın hayatında da hayırlı ve Elazığ'a faydalı hizmetler edeceğine eminim. Teşekkür ediyorum. Elazığlı hemşehrilerime saygılarımı sunuyorum" dedi.

KOCA: "ÜMİTLERİMİZİN YEŞERECEĞİNİN SİNYALİNİ ALDIK"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti diye getiren Günışığı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nafiz Koca ise yaptığı açıklamada, "Gazetemizin 24. kuruluş yıldönümü nedeniyle sayın vekilimiz şeref verdiler.

Gazetemiz haber merkezinde kendilerini ağırladık. Kısa süreli bir sohbetti ama çok şeyleri sığdırdık. Sayın vekilimden beklentilerimizin çok büyük olduğunu, ümitlerimizin olduğunu ve bu ümitlerimizin her geçen gün biraz daha yeşereceğinin sinyallerini aldık. Bu vesile ile sayın vekilimize gazetemize şeref verdikleri için şükranlarımı sunuyorum.

Elazığ'la ilgili ve kendileriyle alakalı gerek şahsımızın gerekse kurumumuzun her türlü yanlarında olacağımızı beyan etmek istiyorum" diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol