Öne Çıkanlar SAĞLIK BAKANLIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN TARİHİ BELİ OLDU DERBİNİN GALİBİ Doğukentte 6 Puanlık Maç! Savunma Sanayi Başkanı  BordoBeyazlı Temsilcimiz Elazığspor

Bu haber kez okundu.

MİLLETVEKİLİ BULUT GAZETECİLERİ UNUTMADI

Milletvekili Bulut, yayımladığı mesajda, gazeteciliğin demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu belirterek; "Demokrasi için hayati bir fonksiyon icra eden basın, bireylerin gerçek, doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmasına aracılık etmekte, sağlıklı bir kamuoyunun oluşmasına katkı sağlamaktadır.

Basın kuruluşlarımız ve basın çalışanlarımız, ülkemizde bireylerin ve toplumun, anayasa ile güvence altına alınan haber alma hürriyetinin ve hakkının, stratejik bir ayağını teşkil etmektedir.

Basın sektöründe emek harcayan, hakikatin savunuculuğunu ve temsilciliğini yaparak, demokrasiyi güçlendiren gazeteciler  bu yönüyle önemli bir görev üstlenmektedir.

Bu vesile ile kamuoyunun en iyi şekilde aydınlatılması ve doğru bilgilendirilmesi için gece gündüz demeden görevlerini başarı ile yapan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen, mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol