Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Milletvekili Bulut, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu

Milletvekili Bulut, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, son günlerde Elazığ gündeminde yer alan konular hakkanda değerlendirmeler yaptı.

Milletvekili Bulut'un açıklamaları şöyle:

EMAZIĞ BİZİMLE BÜYÜK YATIRIMLAR KAZANDI

"Elazığ’ın sahibi hepimiziz. Elazığ’ın sahibi tüm Elazığ’lılardır. Elazığ sahipsiz değildir. Elazığ sahibi Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’dır. "

"Teşvik meselesi: Elazığ’ın teşvik de 6.sıradan 4. Sıraya indirildiği haberleri eksik bilgiden kaynaklanarak sosyal mecralarda kontrolsuz ve siyasi amaçlarla yayıldı. Devlet tarafından açıklanan her teşvik bir süreliğine geçerlidir. Bitim süresi geldiğinde ya yenilenir yada değiştirilir. Bu bütün iller için geçerlidir. Bizim de teşvik süremiz dolduğunda bunu uzatmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Geçmişde Elazığ’ı 6. Bölgeye biz aldırdık. Elazığ bizimle büyük yatırımlar kazandı. İstihdam sorununu aza indirdik. İnanmayan Organize Sanayi Bölgemize gitsin sadece 10 dakikada gerçeği görür. Binlerce insan aş iş sahibi oldu. Ve yine 6. Bölge imkanlarından faydalanması için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Kamuoyu müsterih olsun."

"AKSAKLIKLARI EL BİRLİĞİYLE GİDERECEĞİZ"

"Giresun Dereli İlçemize geçmiş olsun. Allah hertürlü afetten muhafaza etsin. Dereli İlçesinde esnafın dükkanı malları ile birlikte ziyan oldu. Toplamda 100 civarında her şeyini kaybeden esnafa devletimiz 50.000 (TL) destekte bulundu. Elazığ depreminde yapılan destek ile Dereli’ye yapılan desteği kıyaslamak doğru değil. Elazığ esnaf ve iş dünyası başta faizsiz ve geri ödemesi ertelenmiş birçok desteğin yanında küçük esnafımızın hatırı sayılır bir kısmının kredi ödemelerini devletimiz yapıyor. Devletimiz ve hükümetimiz tüm imkanlarıyla Elazığ’daydı. Ve hala Elazığ’da. Cumhurbaşkanımızın gözü ve kulağı Elazığ’ın üzerinde. Aksaklıkları el birliğiyle birlikte gidereceğiz."

"ELAZIĞ BÜYÜK BİR DÖNÜŞÜM YAŞIYOR"

"Elazığ büyük bir afet yaşadı. Resmi süreçler tamamlandıkça yıkım çalışmaları hızlandı. Yapım çalışmaları yıkım çalışmalarından önce başladı. Şu anda şehir adeta koca bir şantiye. İlk etapta kış gelmeden konteyner kentlerde yaşayan vatandaşlarımızı evlerine yerleştireceğiz. İnşaat faaliyetleri sonra da devam edecek. İlçelerde yıkım ve inşa çalışmaları hızlandırılacak. Elazığ büyük bir dönüşüm yaşıyor. Bir takım sorun ve aksamaların olduğunu bizlerde görüyoruz. Her sorunu ilgili muhatabına götürüyoruz. Biz de tüm sorunların hemen çözülmesini istiyoruz. Ancak bazı konular mevzuattan dolayı aksaya biliyor. Evet ufak tefek aksamalar var ancak tüm bunlarla beraber Elazığ’da devlet tarafından devasa işler yapılıyor. Kimsenin bu işleri yok saymasına, küçük göstermesine asla izin vermeyiz."
KÖYLERDE İKİ TİP PROJE OLACAK

"Köylerde iki tip proje olacak. İlki 180 m(2) isteyene daha küçük metrajlı evler de yapılabilecek. Köylerde yıkım çalışmaları büyük oranda bitti. İnşaat çalışmalarına hız vereceğiz."

"ELAZIĞ'IN SAHİBİ BİZLERİZ"

"Elazığ’ın sahibi bizleriz. Cumhurbaşkanımız ile sürekli görüşüyoruz. Kendilerini Elazığ’a davet ettik. Elazığ’ın kendilerinden müjde beklediğini söyledik. Özellikle konut fiyatlarında indirim yapılmasını talep ettik. Cumhurbaşkanımızın Elazığ’a müjdeleri olacak. Hemşehrilerimiz müsterih olsun. Elazığ’ın sahibi bizleriz. Hükümetimizdir. Elazığ’a karşı sorumluluk bilinci taşıyan herkes Elazığ’ın sahibidir."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol