Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Milletvekili Erol Ve İyi Parti Atatürk’ün Kaldığı Odayı Ziyaret Etti.

Milletvekili Erol Ve İyi Parti Atatürk’ün Kaldığı Odayı Ziyaret Etti.

CHP Elazığ Milletvekili ve İYİ Parti İl Başkanlığı Atatürk’ün Elazığ’a gelişinin yıldönümünde Atatürk anıtına çelenk bırakarak kaldığı odayı ziyaret etti.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve İYİ Parti İl başkanlığı Atatürk’ün Elazığ’a gelişinin yıldönümünde Atatürk anıtına çelenk bıraktı.

Çelenk bırakma töreninin ardından Milletvekili Erol ve İYİ Parti İl Yönetimi Atatürk’ün kaldığı odayı ziyaret etti.

Tören ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Erol, tarihi bir günün yıl dönemini yaşıyoruz dedi. Milletvekili Erol ‘’Tarihi bir günün yıl dönümünü yaşıyoruz.

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün 1937 yılında Elazığ ziyaretinin 17 Kasım ziyaretinin yıl dönümü ve Elazığ’a geldiği zaman burada konakladığı mekandayız.

Şu an bulunduğumuz yer çalışma odası, arka tarafta yatak odası, yan tarafta banyosu var ve burada hem Elazığ ziyaretine hem de Singeç köprüsünün açılışıyla ilgili resimler var. Yine ülkenin dört bir tarafında ulu önderimizin ziyaretlerinde ve gezilerinde çekilmiş resimler var.

Gerçekten burada olurken, burayı görürken duygulanmamak mümkün değil çünkü ulu önderimizin Atatürk’ün de burada nefes aldığını, bulunmuş olduğunu, burada zaman geçirmiş olduğunu düşünmek, onunla aynı mekanı paylaşabilmek, onun yaşadığı, zaman ayırdığı mekanda bulunmak gerçekten bizim için çok anlamlı.

Hala daha da görünen bizim hepimizin, gençliğimizin, yurttaşlarımızın vazgeçemediği yeri doldurulamayan tek liderimiz Mustafa Kemal Atatürk.’’

İfadelerini kullandı. İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or’da ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e şükranlarımızı yad ediyoruz.

Dedi. İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or ‘’Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk burada gerçekten sayın vekilimiz çok iyi bir şekilde anlattı. Bizlerde şükranlarımızı kendilerine arz ediyoruz.

Ruhları şad mekanları cennet olsun. ‘’ ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol