Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

Milletvekili Gürsel Erol Sebze Halindeki Esnafları Ziyaret Etti

Elazığ sebze halinde 15 Haziran tarihinde depo kısmında bir yangın çıkmıştı. Yangın itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile kontrol altına alınmıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol sebze haline gitti. Milletvekili Gürsel Erol sabahın erken saatinde sebze hali esnafı ile bir araya gelerek yangının olduğu alanlarda incelemelerde bulundu. Gürsel Erol, esnafa geçmiş olsun dileklerini iletti.

VATANDAŞIMIZIN MAĞDURİYETİ GİDERİLECEKTİR

Sebze halinde açıklamalarda bulunan Milletvekili Gürsel Erol, “Dün saat 12.40 gibi sebze halinde bir yangın meydana geldi.

Elazığ itfaiyesi müdahale ederek yangın büyümeden daha fazla maddi hasar oluşmadan müdahale etti ve yangını söndürdü.

Ama hakikaten sebze hali bir faciadan dönmüş.

Burada özellikle kasaların yanması sonrasında yaşanan mağduriyette ortada, Belediye itfaiyesi buraya zamanında müdahale ederek söndürmüş ve zararın büyümesini önlemiş. Mal ve can kaybının olmasını engellemiş.

Ama esnafın burada ekonomik sorunları oluştu.

Bununla ilgilide sanıyorum valilikte buraya gelerek yetkili arkadaşlarımız burada bir hasar tespit çalışması yaparak vatandaşımızın mağduriyetini de giderecek.

Ben esnaf arkadaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum” ifadelerini kullandı.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol