Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Minikler Örnek Çalışma İle Atayı Andılar

Koç İlkokulu 3.E Sınıfı Öğrencileri, yaptıkları ortak çalışma ile Atatürk silüeti oluşturdular. Koç İlkokulu 3.E Sınıfı Öğretmeni Efraim Öztürk’ün, öncülüğünde gerçekleşen etkinlik kapsamında; öğrencilerin  yaptığı çalışmalar tek tek birleştirilerek Atatürk silüeti  oluşturuldu.

 “Atatürk’ümüze Çok Şey Borçluyuz”

Atatürk silüeti çalışması sonrası açıklamalarda bulunan sınıf öğretmeni Efraim Öztürk; “Öğrencilerimizle yaptığımız ortak çalışma ile Atatürk silüeti çalışmasını ortaya çıkardık. Verdiğimiz krapon kağıtlarla, öğrencilerimiz siyah yerleri siyahla, beyaz yerleri beyazla süslediler, parçaları sınıfta birleştirdik. Atatürk’ümüzün ölüm yıl dönümünde, onu saygı ve minnetle anarak bu silüeti ortaya çıkardık. Atatürk’ümüze, çok şey borçluyuz. Yurdumuzu kurtaran ve bağımsızlığımıza kavuşturan ulu önderimizi saygı ve minnetle anıyoruz.” dedi.

                  “Atamızı Çok Seviyoruz”

Koç İlkokulu 3.E Öğrencileri, gerçekleştirdikleri  Atatürk silüeti çalışması hakkında bilgiler vererek Gazi Mustafa Kemal Atatürk hakkındaki düşüncelerini dile getirdiler. Minikler ,Atatürk’ü çok sevdiklerini söylediler. Ayrıca, Atatürk anma etkinliği sırasında,  bir kız öğrencinin duygularına hakim olamayarak ağlaması, okulun öğretmenlerini ve öğrencileri de  duygulandırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol