Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Müftü Aydın Ağın İlçesini Ziyaret Etti

Müftü Aydın daha sonra Kaymakam Neslihan Kısa’yı makamında ziyaret etti. İlçede ihtiyaç duyulan 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu açılması için Kaymakam Kısa’ya teklif götüren Müftü Aydın’ın bu talebine olumlu cevap veren Kaymakam Kısa’dan en kısa zamanda bu kursun açılacağı müjdesini verdi.

Ağın Belediye Başkanı Ali USLU ve İlçe Jandarma Komutanı J.Asb.Kd.Bçvş İsmail Balaban’ı da ziyaret eden Müftü Aydın tanışma ve bir müddet sohbet sonra, Ağın İlçe Emniyet Amir V. Hakan Karayiğit makamında ziyaret ederek gezisini sürdürdü.

İlçe merkezindeki camileri gezen Müftü Aydın ilk olarak Şimşek çarpması sonucu zarar gören  Kayapınar köyü camini ziyaret ettikten sonra depremde hasar alan Yeni Payam köyü Cami’nde incelemelerde bulundu.

Köy Muhtarı Naci Aytekin’inde katıldığı incelemede Müftü Aydın, camilerin  eksiklerinin tamamlanması için İl Müftülüğü olarak destek vereceklerini açıkladı.

15 Temmuz şehidimiz Şevket Uzun’nun ve Ağın şehidi Mahmut Ağgedik’in ailelerini ziyaret eden Müftü Aydın burada Kur’an okuyarak şehitlerin ailelerine taziyelerini iletti.

Müftü Selami Aydın Ağın İlçe gezisini tamamladıktan sonra yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Müftülük faaliyetlerinin sahada nasıl yürütüldüğünü yerinde görmek, personelimiz ile tanışmak, başta camiler olmak üzere diğer faaliyet alanlarındaki çalışmaları denetlemek, kamu kurum ve kuruluşları ile koordineyi sağlamak ve tabi bu arada vatandaşların taleplerini de dinlemek amacıyla periyodik olarak ilçelerimize geziler düzenliyoruz.

Bu çerçevede Ağın ilçemizi ziyaret ederek inceleme ve denetimlerimizi yaptık. Deprem sonrası oluşan durumu yerinde gördük. İlçe müftülüğümüzün taleplerini dinledik, eksikleri not aldık.

İl Müftüsü olarak görev yaptığım şehri ve insanlarını yakından tanımak ve müftülük olarak sahip olduğumuz imkanları yerinde görmek adına bu tür ziyaretlerimizin faydalı olduğuna inanıyorum.

Müftülük personelimiz ve cami görevlilerimiz ile bir araya geliyoruz. Hizmet kalitemizi arttırmak adına toplantılar yaparak fikir alış-verişinde bulunuyoruz.

Ayrıca bu tür ziyaretleri taşrada görev yapan arkadaşlarımızın motivasyonunu arttırması açısından da önemli buluyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol