Öne Çıkanlar yerelhaber toki kentsel dönüşüm can kaybı yenıufuk yeniufuk gazetesi elazığdanhhaberler haber

Bu haber kez okundu.

Müftü Aydın Yaz Kur’an Kurslarındaki Camileri Ziyaret Etti

Müftü Aydın, Kur’an Kurslarında 5 Temmuz’da başlayan yüz yüze eğitim nedeniyle camileri ve Kur’an Kurslarını ziyaret etti.

İlk olarak 24 Ocak depremi nedeniyle Oluşturulan Kırklar Konteyner Kentteki 4-6 yaş Kur’an Kursunu ziyaret eden Aydın, İmam-ı Azam camiine giderek incelemelerine devam etti.

Müftü Aydın, yaptığı açıklamada, ”Kısıtlamaların kalkmasından sonra il genelinde çalışmalarımız normale döndü. Kur’an Kurslarımız öğrencilerimizle dolmaya başladı, Camilerimiz çocuklarla çiçek açtı. “ çocuklarımızı güzel bir şekilde sahip çıkarak onların erdemli ve ahlaklı bireyler olması yolunda çalışmalıyız.

Vatan, Millet, Bayrak ve Ezan sevgisiyle donatılmış vatanımız ve milletimiz için hayırlı evlatlar olma yolunda gereken desteği hocalarımızla birlikte vermeye gayret ediyoruz.

Yavrularını bizlere emanet eden Değerli velilerimize ve bu güzel hizmetlerin yürütülmesinde emeği geçen Kur’an kursu öğreticilerine ve cami görevlilerimize teşekkür etti çocuklarımızın başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu

Aydın konuşmasının ardından öğrencilerle yakından ilgilenerek, sohbet edip çeşitli hediyeler verdi.

İl genelinde 4 bin 800 öğrencinin bulunduğunu ifade eden Aydın, "İl genelinde çalışmalarımız normale döndü ve Kur'an kurslarımız öğrencilerimizle cıvıl cıvıl dolu şu anda. Çocuklarımıza en güzel şekilde sahip çıkarak onları ahlaklı bir şekilde devletimize, milletimize, bayrağımıza ve vatanımıza hayırlı bir evlat olma yolunda gereken desteği hocalarımızla birlikte vermeye gayret ediyoruz." Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol