Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Muhtarlar Mütevelli Heyet Üyelerini Belirledi

Muhtarlar SYDV’de görev alacak 1 köy muhtarı ve 1 mahalle muhtarını belirlemek üzere Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda sandık başına gitti. Seçimlerde  köy muhtarı kontejanı için 2,  mahalle muhtarı kontejanı için 2 olmak üzere toplamda 4 muhtar yarıştı. Yapılan seçimler sonrasında mahalle muhtarları kontenjanından aday olan Molla kendi Merkez Mahalle Muhtarı Bekir Demirel, köy muhtarları kontenjanından ise Körpe Köyü Muhtarı Nevzat Demirtaş seçimleri kazandı. 

Demirel Bir Oy Farkla Seçimi Kazandı

Seçimlerde adayların aldığı oylar ise şu şekilde oldu;  mahalle muhtarı kontenjanından aday olan isimler için 63 mahalle muhtarı oy kullandı. Mahalle muhtarı kontenjanından aday olan Sanayi Mahallesi Muhtarı Necati Karataş 31 oy alırken rakibi Mollakendi Merkez Mahalle Muhtarı Bekir Demirel aldığı 32 oy aldı. Demirel seçimi bir oy farkla kazandı.

Demirtaş Fark Attı

Köy muhtarı kontenjanı için yapılan seçimlerde ise 117 köy muhtarı oy kullandı. Yapılan oylama sonrasında Körpe Köyü Muhtarı 71 oy alırken rakibi Koçharman Köyü Muhtarı Hasan Tahsin Yasul 46 oy aldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol