Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

MÜSİAD Dost Meclisi’nde Ekonomi  Değerlendirildi

Toplantıya, Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Peker ve Doç. Dr. İzzet Taşar konuk oldu.

MÜSİAD üyelerine, güncel ekonomik değerlendirmelerle ilgili tecrübelerini aktaran Doç. Dr. İzzet Taşar, ülkemizdeki ve dünyadaki ekonomik gelişmeler, dış ticaretin önemi ve katma değerli ürünlerin ekonomiye etkisi gibi birçok alanda önemli bilgiler aktardı.

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan ise yaptığı açıklamada; “İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi, üniversitemizin değerli akademisyenlerinden Doç. Dr. İzzet Taşar hocamızın,  sunumuyla gerçekleştirdiğimiz toplantımızda son ekonomik gelişmeler, yapılan çalışmaların ekonomiye katkısı, devam eden lojistik sıkıntılar, işgücü eksikliği ve yüksek enerji maliyetleri gibi,  küresel fiyat baskıları sonucu fiyat artışlarının ana sebepleri, bunun için hangi önlemler alınacağı gibi konuları ele aldık.

Tecrübelerini aktaran, değerli hocamıza, Prof. Dr. Kenan Peker’e ve ev sahipliğinden dolayı yönetim kurulu üyemiz Mehmet Ali Erol'a teşekkür ediyorum.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol