Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

MÜSİAD  KARAHAN’I AĞIRLADI

Genç MÜSİAD Başkanı Furkan Göçer’in, ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürü Turan Karahan gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgiler verdi. 

Toplantıda  tarımsal, hayvansal, sulama faaliyetleri ve sektörler ile alakalı sorunlar ve çözüm önerileri ve kooperatifleşme ile alakalı fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan; ”Kıymetli müdürümüz Elazığ’da üstlenmiş olduğu görevlere başladığı günden bu güne kadar Elazığ’ın tarımına, hayvancılığına gerçekten önemli katkılar sağladı.

Kıymetli müdürümüz Turan Bey’e ilimiz için yapmış olduğu çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

“Pandemi Ve Ekonomik Sıkıntılara Rağmen İlimiz Türkiye’de En Fazla Proje Veren 2. İl Oldu”

Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürü Karahan ise yaptığı değerlendirmede, “Bu güzel ortam da bizleri konuk ettikleri için Tekin Başkanı’ma ve Genç MÜSİAD Başkanı’na teşekkür ediyorum. “dedi  Karahan ilimiz için daha güzel verimli çalışmalar yapacağını belirtti.  

Karahan, “Dört yıllık TKDK İl Koordinatörlüğü görevindeyken ilimiz Türkiye genelinde İPART programında en fazla destek alan iller arasında yer aldı. Kanatlı sektörü başta olmak üzere, işleme sektöründe, depolama sektöründe, paketleme ünitelerinde, küçük ve büyük baş hayvancılık projelerinde ilimize çok ciddi yatırımlar gerçekleşti.

2016 yılında il Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine geldikten sonra, kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi programları, basınçlı sulama sistemleri, genç çiftçi projelerinde, diğer teknik hizmetler ile ilgili çalışmalarımızı ekip arkadaşlarımız ile birlikte çok ciddi bir seviyeye ulaştırdık.

2021 yılı içerisinde Pandemi ve ekonomik sıkıntılara rağmen ilimiz Türkiye’de en fazla proje veren 2. İl oldu.

Bu gün itibariyle toplam 65 milyon liraya tekabül eden hibe projelerimiz onaylandı.

Basınçlı sulama sistemlerinde ise 97 tane proje onaylandı. 

Bu projelerin  miktarı ise  3.4 milyon liradır”dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol