Öne Çıkanlar yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

MUTLU AİLE OLMA SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen programa; Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman’ın eşi Neşe Toraman Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın eşi Arzu Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ın eşi Hülya Göktaş , İl Jandarma Komutanı Ali Yıldız’ın eşi Gülçin Yıldız İl Emniyet Müdürü Celal Sel’in eşi Neşe Sel , AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Canan Şavlı, MHP Elazığ Kadın Kolları Başkanı Fatma Sevinç Oğuzhan, STK temsilcileri ve çok sayıda kadın katıldı.

Aile yapısını güçlendirip, huzurlu bir toplum oluşturmayı amaçlayan seminerde; sosyolog ve yaşam koçu Şengül Esen Demir, Türkiye’nin her noktasında, kadınlar için programlar düzenlediklerini ve asıl amaçlarının; annelerin çocuklarıyla daha sağlıklı ilişki kurabilmesine yardımcı olmak ve başta kadınlar olmak üzere, mutlu ve huzurlu bir toplum oluşturmak olduğunu söyledi. Çocukların önce anneler tarafından büyütüldüğünü, şekillendirildiğini ve dolayısıyla da annenin bilinçlendirilmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Demir, Elazığlı kadınlardan  gördüğü yoğun ilgiden ise bir hayli memnun kaldığını ifade etti.

Kadınlardan Şerifoğulları’na Teşekkür

Daha sonra söz alan Eğitmen Fehime Dilek Necmioğlu ise “Aldığımız her eğitim, bizlerin hayata olan bakışını olumlu bir yönde etkilemektedir. Kadınlarımızın gücü, huzuru, mutluluğu bizlerin geleceğe duyduğu güvenin, temelini oluşturmaktadır. Bu açıdan kadınlarımızın güçlendirilmesi noktasında desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na ve bu programın gerçekleştirilmesinde emeği olan Arzu Şerifoğulları’na, kadınlarımız adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol