Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Bu haber kez okundu.

NE ZAMAN DÜZELECEK BU FUTBOL ?

Federasyon Başkanı Nihat Özdemir ile MHK Başkanı Serdar Tatlı ile istişare edip yaşanan hakem hataları üzerine görüşme yapıp tabiri caizse gündem değiştirmek için kelle aldılar.

Yusuf Namoğlu’nun başkanlığında yönetimde yer alan daha sonra da Serdar Tatlı başkanlığındaki MHK’de Başkan Vekili olan Metin Tokat’ın istifası istendi ve yerine de Ferhat Gündoğdu atandı.

Şimdi birilerinin gitmesi; diğerlerinin gelmesi neyi değiştirecek bilinmez ama hakemler son haftalarda gündemde yerini korumaya devam ediyor.

Hakemlerin görev aldıkları başta süper lig olmak üzere tüm liglerde yanlış kararlar ve yaşanan olaylar her kesimi çileden çıkartmış durumda.

İlimizi 3. Ligde temsil eden Elazığspor ve Karakoçan Futbol kulüpleri çoğu maçta hakem hataları ile puan kaybetmiş ve itirazlar sonucu da takımlar ihtar ve para cezalarına maruz kaldılar. Bu duruma bir dur demek için yapılan hamle gündem değiştirmektir.

Bir başka konu ise ay sonu başlaması için planlanan Bölgesel Amatör Ligi (BAL) için Bölgesel hakemler nasıl bir maç ortaya koyacaklar.

İlimizden Yolspor, Fırat Üniversitesi ve Kovancılar takımları bu maraton için her türlü hazırlıklar yapmış ve yapmaya da devam ediyorlar. İlk hafta Fırat Üniversitesi-Yolspor derbisi oynanacak. Bu maça tecrübesiz ve yeni hakem atanırsa bunun hesabını kim yada kimler verecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol