Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

NEVZAT SOYDAN’DAN ÖZEL GÜNDE ÖZEL KLİP

Haber:Pınar Çetin Baykara

Pandemi sürecinde birbirinden farklı eser ve klipleriyle müzik severlerin beğenisini ve takdirini kazanan sanatçı Nevzat Soydan, Babalar Günü klibiyle bir başarıya daha imza attı.  

“VEFAT EDEN BABALARIMZIN ANISINA HAZIRLADIK”

Klibin, değerli dostlarının ve hayranlarının vefat eden babalarının resimlerinin yer aldığı özel bir klip olduğunu söyleyen Soydan; “sevdiğimiz insanlara güzel bir hatıra bırakmak istedik. Bu anlamda oldukça mutlu ve heyecanlıyım. Klibimizde Elazığ’ın güzide ilçelerinden Alacakaya ilçesinin Belediye Başkanı Sn. Başaran Yaşlı’nın rahmetli babasının resmine de yer vererek kendilerine naçizane bir sürpriz yaptık. Buradan kıymetli babasına Allah’tan rahmet, kendilerine bir kez daha başsağlığı diliyoruz.” Dedi. 

“KIYMETLİ SANATÇIMIZ BİZLERİ ONURE ETMİŞTİR”

Kliple ilgili duygularını dile getiren Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı ise, duyduğu mutluluğu ve memnuniyeti ifade ederek şunları kaydetti: “Değerli sanatçımızın bu güzel sürprizi bizleri ziyadesiyle onure etmiştir. Manevi duygularla çekilmiş bu güzel kliple sanatçımızın başarıları daim olsun inşallah. Kendilerine teşekkür ederek, yakın zamanda ilçemizde ağırlamaktan mutlu olacağımı belirtmek isterim.”

Yönetmenliğini Sezgin Şengöz’ün, Söz, Müzik ve Aranjörlüğünü Nevzat Soydan’ın, Müzik Yönetmenliğini ise Kadir Şeker’in yaptığı Babalar Günü özel klip tüm dijital platformlarda yayınlanarak müzik severlerinin beğenisine sunuldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol