Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Öğrenciler Ek Sefer Talep Etti

2021-2022 eğitim öğretim yılı  hafta başı itibariyle başladı. Yeni eğitim öğretim yılının başlamasının ardından,  birçok alanda hareketlilik arttı.  Bu hareketlilikten ulaşımda üstüne düşeni aldı. Özellikle belediye otobüsleri yoğunluğu kaldıramaz hale geldiler. Okulların yüz yüze eğitime başlamadığı dönemde kimi bölgelere birkaç kişi ile sefer düzenleyen otobüsler okulların açılmasıyla birlikte bütün koltuklarını doldurduğu gibi zaman zaman yolcu kapasitesini de zorlamaya başladı. Yaşanan bu tablonun en mağdur etti kesim ise öğrenciler oldu.

 Öğrenciler Dolu Otobüsler Kullanmak Zorunda Kalıyor

 Yaşadıklarını dile getiren öğrenciler,  okulların açılması ile birlikte zorunlu olarak otobüsü kullandıklarını kaydettiler. Otobüslerdeki yoğunluğa dikkat çeken öğrenciler, otobüslerin dolu olarak duraklara geldiğini  ifade ederek, boş olan otobüsleri bekledikleri takdirde okullarına geciktiklerini dile getirdiler. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na çağrıda bulunan öğrenciler, özellikle okul saatlerinde  ek sefer talep ettiler.

Veliler Tedirgin

Çocuklarının,  hınca hınç dolu otobüsleri kullanmak zorunda kaldığını vurgulayan veliler, Korona Virüs’e ve sosyal mesafe kuralına dikkat çektiler. Çocuklarının yoğunluğun had safhada olduğu otobüslerde, Korona Virüs e, yakalanabileceğini kaydeden veliler; bu durumun kendilerini tedirgin ettiğini belirttiler.  Üniversitenin açılması sonrasında, otobüslerdeki yoğunluğun daha da artacağını belirten veliler de, öğrenciler gibi ek sefer talebinde bulundular.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol