Öne Çıkanlar Bina işleri yaptırılacaktır KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ Gakgoya Prim Dopingi Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

“OKULLARIN ÜST KATLARINDA ETKİNLİK ODALARI OLUŞTURULMALI”

Goncalar Solmasın Derneği Başkanı Hacı Ormanoğlu, yeni yapılacak okulların üst katlarında öğrenciler için etkinlik odalarının oluşturulması gerektiğini söyledi.

Gelişen okullarda mutlu ve başarılı çocuklar yetiştirmenin mümkün olduğunu belirten Ormanoğlu, yeni yapılacak okul binalarının en üst katlarının etkinlik alanları olarak ayrılması gerektiğini söyledi.

Ormanoğlu, “Artık 2023 vizyonuna uygun binalar yapalım özellikle ilkokullarda. Ben sınıf öğretmeniyim 4 katlı binalar yaptık çok etkili de olmuyor onun yerine bir projemiz var “Sosyal Okullar Mutlu Çocuklar” diyoruz.

Okullarımızın en üst katlarını etkinlik merkezleri haline getirelim okullarımızda yapılacak bütün sosyal faaliyetler burada yapılsın.

Sinema günleri, tiyatro, okul gösterileri seminerler, programlar bütün şeyler bizim şuanda yaptığımız binalarda okul çatılarını binanın üzerine kapatmışız atıl duruma getirmişiz üzülüyorum.

Bodrum katlardan artık kurtulalım nemli, kullanılmayan bodrum katları yerine en üst katları etkinlik merkezi haline getirelim ve burada okulun bütün etkinliklerini yapalım en azından bundan sonra yapılacak okul binaları için.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol